top of page
Familiefotografie Kim en Abel-18.jpg

Gezinsfotografie

"Voor je het weet zijn ze groot"

Wat een cliché vond ik dat voordat ik moeder was. Ik geloofde er niet zo in. Die zwangerschap duurde immers ook eindeloos lang voor mijn gevoel. Maar helaas, zoals dat gaat met clichés, het is waar. Het ene moment liggen ze nog op je borst, het volgende moment kunnen ze al rollen. Drie keer knipperen met je ogen en ze eten naast hun eigen pizza ook nog een puntje van die van jou. Ineens kunnen ze zelf wel naar school fietsen en zijn die schattige rompers in de wasmand vervangen door voetbalkleren.

Juist omdat het zo snel gaat, is het ontzettend waardevol om jullie dagelijkse familiemomenten vast te laten leggen. Als familiefotograaf kom ik een ochtend, middag, of hele dag bij jullie thuis om jullie 'gewone' gezinsleven te fotograferen. Gewoon, precies zoals het is. Met lego spelen op de grond, met aardbeienvlekken op je dochters t-shirt, een heuse driftbui of handen wassen voor het eten. Die normale dingen waarvan je denkt dat ze niet gefotografeerd hoeven te worden omdat het niet 'speciaal' is, maar waarvan je later pas beseft hoe bijzonder die momenten zijn. Hoe tof is het als je af en toe nog eens terug kunt naar die tijd doordat je er hele mooie beelden van hebt?

20190705-SD1_3311.jpg
Familiefotografie-15.jpg

Day in the life

Een fotoreportage van een hele dag bij de familie schot. Knuffelen, ijsjes eten, op bed springen, driftbuien en bloemetjes planten.

Familiefotografie Kim en Abel-23.jpg

Mini day in the life

Een mini day in the life shoot bij Karim, Kim en Abel. Lekker stoeien met papa, een boterham eten en knuffelen met mama.

Werkwijze

Hoe ga je te werk?

Ik kom gezellig langs bij jullie thuis, of waar jullie ook maar willen (een vakantiepark, de kinderboerderij, de Efteling. Noem het maar op). Eerst drinken we gezellig een kopje koffie en kletsen we wat. Ondertussen maak ik wat foto's zodat jullie kunnen wennen aan de camera. Met name kinderen hebben wat tijd nodig om te wennen. Soms zijn ze wat zenuwachtig of verlegen en soms hebben ze even een momentje nodig om zich uit te sloven voor de camera. Maar ook jullie als ouders moeten even wennen aan de camera. Zo kunnen jullie daarna lekker verder met de dag zoals jullie dat gewend zijn. Ik maak overal foto's van. Als er gestoeid wordt, als er geknuffeld wordt. Maar ook tijdens het tanden poetsen, het aantrekken van de schoenen voordat we naar buiten gaan of als er ruzie is.  Soms zul je denken: hè maakt ze hier nou een foto van? Ja! Want alle alledaagse momenten kunnen een bijzondere foto opleveren.

Natuurlijk kan ik ook langskomen wanneer opa en oma oppassen. Gaan jullie een dagje naar een pretpark? Leuk! Ik ga graag met jullie mee. Er is heel veel mogelijk.

Newborn fotografie.jpg

Jullie dagelijks leven - een bijzonder verhaal 

Beelden die het échte leven weergeven zijn het meest dierbaar. Ze laten precies zien wie we zijn, hoe ons leven eruit ziet en hoeveel we van elkaar houden. Bij day in the life fotografie gaat het om het vastleggen van de normale alledaagse dingen die, als je er even bij stilstaat, toch wel heel bijzonder zijn. Het zijn die kleine momenten, samen gezellig koken en eten, voorlezen voor het slapengaan, stoeien op de bank, wandelen met de hond, tandenpoetsen of een waterballonnengevecht in de tuin. Maar ook de minder ‘perfecte momenten’ zoals de driftbui van je zoontje, het gezicht vol appelmoes van je dochtertje, je kind dat zichzelf heeft aangekleed maar dan met het t-shirt binnenstebuiten, speelgoed dat overal rondslingert en midden in alle chaos de hond die je schoen te pakken heeft. Dierbare momenten die door een day in the life shoot tastbare herinneringen worden.

Familiefotografie-2.jpg

Willen jullie ook een dag uit jullie leven vastgelegd op een toffe manier? Of hebben jullie nog vragen? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

bottom of page