Oh Yeah

Jullie gaan trouwen!!

Kiezen jullie voor mij als jullie fotograaf? Dan kies je niet alleen voor mooie foto's waar jullie liefde van af spat, maar ook voor een ontspannen dag.  Ga lekker genieten van jullie dag en laat die foto's maar aan mij over. Ik fotografeer alleen de echte momenten, ook tijdens een fotoshoot. Niet stijf poseren, maar gewoon van elkaar en de dag genieten. Ik ben er om alle momenten, groot en klein, te vangen in beeld. Zodat jullie later echt iets voelen bij het terugkijken van de foto's. Fantastische beelden van jullie, zoals jullie écht zijn.

Bruiloft Eline en Bart-106.jpg

"Sarah is een enorm fijne fotograaf! Ze is makkelijk in de omgang en kan iedereen op zijn gemak stellen, zo ook onze kindjes. Het maken van de foto's verliep erg natuurlijk waardoor ze alle bijzondere, emotionele en grappige momenten vast heeft weten te leggen"

Eline & Bart

Benieuwd geworden naar de foto's van de bruiloft van Bart en Eline? 

Ongedwongen en spontaan

Newbornshoot Zakariya-3.jpg

Per

Ik neem de tijd voor het maken van de foto's. Met een kleintje weet je nou eenmaal nooit precies hoe het loopt. Is het tijd voor een voeding? Een dutje? Of moet de kleine verschoond worden omdat de melk plotseling weer naar buiten komt? Geen probleem! Ik neem rustig de tijd en kijk daarbij goed naar wat de baby aankan. Hij of zij bepaalt het ritme, de planning en het verloop van de shoot.  Maar ik kijk natuurlijk ook wat jullie als kersverse ouders aankunnen. 

Newbornshoot Mikky-15.jpg

Bij jullie thuis

De shoot is bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Dat is zowel voor jullie kleintje als voor jullie zelf het meest ontspannen. Geen gesleep met luiertassen en de maxi Cosi. Op deze manier kan ik beelden maken die laten zien hoe het echt is. Als je later terug kijkt naar de foto's wil je de omgeving herkennen. Dus bij mij geen foto's in een studio, maar fijn in jullie huis omringd door jullie eigen spullen. 

Newbornshoot Mikky_216-45.jpg

Lifestyle Shoot

Ik neem geen accessoires mee en leg de baby ook niet in bepaalde houdingen. Ik wil de foto’s graag zo natuurlijk en ongedwongen mogelijk maken en jullie vastleggen zoals jullie echt zijn. Jullie hoeven daarbij eigenlijk niet te poseren. Natuurlijk begeleid ik jullie wel, maar op een zo natuurlijk mogelijke manier. Zo ontstaan de foto’s waar je verliefd op wordt. Uiteraard fotografeer ik ook alles wat een baby zo schattig maakt zoals die lieve kleine teentjes en vingertjes.

 
newbornshoot luna-rose-2.jpg

Newbornshoot

Lief en klein pakket

  • 1,5 - 2 uur fotografie

  • Zorgvuldige nabewerking 

  • 25 digitale beelden in hoge resolutie (zelf uit te kiezen uit de galerij)

  • Online galerij

€225,-

Handig om te weten:

 

Zijn er al broertjes en zusjes? Dan mogen die uiteraard ook op de foto!

Vind je alle foto's mooi en kun je niet kiezen? Extra foto's kunnen bijgekocht worden.

Newbornshoot Zakariya-5.jpg

Afspraken  
Super leuk dat jullie een shoot willen boeken. Graag leg ik jullie vooraf de 'spelregels' uit!

Wanneer je bij mij een shoot boekt ga je er automatisch mee akkoord dat de foto's online en offline gebruikt kunnen worden voor promotie doeleinden. Wil je dit liever niet? Geef dit dan van te voren aan.

Jullie mogen de foto's gebruiken voor jullie eigen gebruik. Jullie mogen de beelden, tenzij van te voren anders is afgesproken, dus niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of publiceren op websites of in gedrukte media. De foto's mogen zonder mijn toestemming niet naar andere bedrijven gestuurd worden die jullie foto's mogelijk willen gebruiken of plaatsen. 

Even over corona

We zijn er (hoop ik!) bijna van af, maar toch nog even wat info:

 

Om mijn werk goed uit te kunnen voeren zal ik niet altijd 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Voordat ik jullie woning betreed zal ik mijn handen grondig desinfecteren. Jullie kunnen er ook van uitgaan dat ik klachtenvrij ben. Ook fijn om te weten: ik ben volledig gevaccineerd. 

Vind je het prettig als ik een mondkapje draag? Geen probleem. Laat het me van tevoren even weten.