top of page
Newbornshoot Mikky_121-23.jpg

Newborn lifestyle fotografie

Prachtige foto's van jullie newborn in jullie eigen omgeving. Natuurlijke en ongeposeerde foto's om voor altijd te koesteren.

Yes! Tijd voor beschuit met muisjes!

Na 9 maanden wachten is het eindelijk zo ver. Jullie mogen jullie kleintje verwelkomen en bewonderen. Eindelijk kunnen jullie hem of haar vasthouden, bewonderen en eindeloos veel kusjes geven. Gefeliciteerd!! 

 

Er breekt een heel bijzondere tijd aan. Een fantastische tijd, maar ook een tijd waarin je leven even compleet op z’n kop staat. Er verandert zo veel in die eerste weken, jullie zijn ineens verantwoordelijk voor (nog een) klein mensje. Het is een intense en overweldigende periode waarbij jullie elkaar steeds beter leren kennen. En geloof me, daar wil je foto’s van.

 

We denken dat we alles wel kunnen onthouden, maar helaas vergeten we veel weer. Foto’s helpen je om deze bijzondere momenten te kunnen herbeleven en om herinneringen te blijven koesteren. Over een jaar zul je je afvragen: was hij of zij écht zo klein? Ja, zo klein zijn ze in het begin echt. En dat blijven ze, helaas, maar heel kort. Ik leg deze bijzondere periode graag voor jullie vast tijdens een mooie lifestyle reportage bij jullie thuis.

Werkwijze newbornshoot 

Ontspannen & liefdevol

Newbornshoot Zakariya-3.jpg

We nemen de tijd

Ik neem de tijd voor het maken van de foto's. Met een kleintje weet je nou eenmaal nooit precies hoe het loopt. Is het tijd voor een voeding? Een dutje? Of moet de kleine verschoond worden omdat de melk plotseling weer naar buiten komt? Geen probleem! Ik neem rustig de tijd en kijk daarbij goed naar wat de baby aankan. Hij of zij bepaalt het ritme, de planning en het verloop van de shoot.  Maar ik kijk natuurlijk ook wat jullie als kersverse ouders aankunnen. 

Newbornshoot Mikky-15.jpg

Bij jullie thuis

De Newborn fotoshoot is bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Dat is zowel voor jullie kleintje als voor jullie zelf het meest ontspannen. Geen gesleep met luiertassen en de maxi Cosi. Op deze manier kan ik beelden maken die laten zien hoe het echt is. Als je later terug kijkt naar de foto's wil je de omgeving herkennen. Dus bij mij geen foto's in een studio, maar fijn in jullie huis omringd door jullie eigen spullen. 

Newbornshoot Mikky_216-45.jpg

Lifestyle Shoot

Ik neem geen accessoires mee en leg de baby ook niet in bepaalde houdingen. Ik wil de newbornfoto’s graag zo natuurlijk en ongedwongen mogelijk maken en jullie vastleggen zoals jullie echt zijn. Jullie hoeven daarbij eigenlijk niet te poseren. Natuurlijk begeleid ik jullie wel, maar op een zo natuurlijk mogelijke manier. Zo ontstaan de foto’s waar je verliefd op wordt. Uiteraard fotografeer ik ook alles wat een baby zo schattig maakt zoals die lieve kleine teentjes en vingertjes.

newbornshoot luna-rose-2.jpg

Newbornshoot

Lief en klein pakket

  • 1,5 - 2 uur fotografie

  • Zorgvuldige nabewerking 

  • 25 digitale beelden in hoge resolutie (zelf uit te kiezen uit de galerij)

  • Online galerij

€225,-

Handig om te weten:

 

Zijn er al broertjes en zusjes? Dan mogen die uiteraard ook op de foto!

Vind je alle foto's mooi en kun je niet kiezen? Extra foto's kunnen bijgekocht worden.

Newbornshoot Zakariya-5.jpg
Anker 1

Lees meer in mijn blog

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.

Afspraken  
Super leuk dat jullie een shoot willen boeken. Graag leg ik jullie vooraf de 'spelregels' uit!

Wanneer je bij mij een shoot boekt ga je er automatisch mee akkoord dat de foto's online en offline gebruikt kunnen worden voor promotie doeleinden. Wil je dit liever niet? Geef dit dan van te voren aan.

Jullie mogen de foto's gebruiken voor jullie eigen gebruik. Jullie mogen de beelden, tenzij van te voren anders is afgesproken, dus niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of publiceren op websites of in gedrukte media. De foto's mogen zonder mijn toestemming niet naar andere bedrijven gestuurd worden die jullie foto's mogelijk willen gebruiken of plaatsen. 

Even over corona

Pasgeborenen zijn kwetsbaar. Daarom gelden er wat extra voorzorgsmaatregelen.

 

Om mijn werk goed uit te kunnen voeren zal ik niet altijd 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Voordat ik jullie woning betreed zal ik mijn handen grondig desinfecteren. Jullie kunnen er ook van uitgaan dat ik klachtenvrij ben. Ook fijn om te weten: ik ben volledig gevaccineerd. 

Ik kom bij veel verschillende pasgeboren baby's thuis. De shoot kan daarom alleen doorgaan wanneer geen van ons allen klachten hebben. Hebben jullie klachten of twijfelen jullie? Neem dan even contact met me op, dan kijken we naar een andere datum. Heb ik klachten? Dan neem ik ook contact met jullie op en verzetten we de afspraak. 

Vind je het prettig als ik een mondkapje draag? Geen probleem. Laat het me van tevoren even weten. 

Bolle Buiken

Wist je dat je mij tijdens je zwangerschap ook alvast kunt boeken voor een zwangerschapsshoot?