top of page

Business shoot bij La Nova Bruidsmode

Jaaa! Ik heb akkoord gegeven op mijn eigen studio. Ik ga vanaf nu namelijk ook zakelijke fotoshoots aanbieden. Zowel op locatie als in mijn studio in Dordrecht.


Gisteren was ik in de bruidsmodezaak van Sandra voor een toffe branding shoot op locatie. 'Mijn' bruiden zijn vaak ook bruiden die voor een bruidsjurk bij Sandra komen. Heel leuk natuurlijk om op deze manier een keer samen te kunnen werken. In haar winkel aan de Groenmarkt heeft ze ontzettend veel prachtige trouwjurken hangen en ik keek dan ook mijn ogen uit.Er hingen zo veel mooie jurken, ik was echt een beetje overweldigd. Allemaal glitters, kant, tule en geborduurde bloemen in een prachtige witte kleur. En Sandra kent elke jurk die er hangt. Heel knap vind ik dat.

Tijdens de branding fotoshoot heb ik verschillende soorten foto's gemaakt. Sfeerbeelden van in de winkel, productfoto's, portretfoto's van Sandra en natuurlijk ook foto's waarop Sandra aan het werk is. De foto's van een zakelijke shoot kunnen worden ingezet voor social media, maar ook op een website of drukwerk. Wanneer je een zakelijke fotoshoot bij Saar Fotografeert afneemt krijg je namelijk de volledige rechten van de foto's waardoor je ze kunt inzetten voor commercieel gebruik. Super fijn toch?

Bij La Nova kun je niet alleen terecht voor trouwjurken. Sandra verkoopt in haar winkel ook bijpassende sieraden, trouwschoenen en haarjuwelen. Alles zodat jij je op en top bruid kunt voelen.

Sinds series als 'Say yes to the dress' en 'Married at first sight' worden pasafspraken steeds uitgebreider. Bruiden nemen het liefst al hun vriendinnen, moeder(s) en zussen mee. Bij La Nova is hier goed over nagedacht, er staan een bank en verschillende stoelen bij het pashokje. En dat pashokje is een stuk groter dan de pashokjes die ik normaal gewend ben ik een kledingwinkel. Die hele jurk moet er natuurlijk in passen.

Tijdens een shoot kletsen we natuurlijk ook gezellig. Dit om de sfeer fijn ontspannen te houden maar ook omdat ik ontzettend benieuwd ben naar de ondernemer en haar zaak! Het perfecte moment om wat portretten te schieten ;)

Wil jij nou ook een zakelijke shoot voor wat fijne beelden van jou en je onderneming? Neem dan via het contactformulier contact met mij op! Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en vervolgens stellen we de brandingshoot hier helemaal op af. Zodat jij dalijk beschikt over een hele galerij met professionele foto's die je kunt inzetten om jouw bedrijf op de juiste manier aan iedereen te laten zien.

Nadat we alle foto's gemaakt hadden en ik me heb vergaapt aan al het moois vroeg Sandra mij of ik ook een jurk wilde passen. Dat wilde ik heeeeeel graag. Ik had nog nooit een trouwjurk aan gehad en wist ook eigenlijk niet wat voor iets ik mooi zou vinden. Sandra stelde een paar vragen en pakte een bruidsjurk uit het rek die ik eigenlijk nooit meer uit wilde doen. Wat zwaar is zo'n jurk! Maar wat een heerlijk gevoel krijg je er in. Wauw. Dankjewel Sandra :)

Ga jij trouwen en ben je nog op zoek naar een trouwjurk? En wil jij fantastisch geholpen worden? Kijk dan zeker eens bij La Nova uit Dordrecht. www.lanova.nl

Comments


bottom of page