Lifestyle newborn shoot | MikkyWow wat een powervrouw is Daphne. Mikky was pas 3 dagen oud toen ik langs mocht komen voor de newbornshoot. Ik kan jullie vertellen dat ik op de derde dag na mijn bevalling nog niet eens beneden was geweest. Laat staan dat ik al zin had in een fotoshoot. Ik liet me nog heerlijk in de watten leggen op bed en strooide vrolijk muisjes rond wanneer ik mijn beschuitje met veel enthousiasme aanviel. Zo niet Daphne. Toen ik aankwam stond ze de haren van haar oudste zoon te doen en danste er ook al een mooi aangeklede dochter door de ruimte. Zelf zag ze er ook al uit om door een ringetje te halen. Ik geloof dat ik dat, 7 maanden later, nog steeds niet voor elkaar zou krijgen. Anyway, ik mocht de 3 dagen oude Mikky komen vastleggen. Het derde kindje in het gezin. Wat een schatje! En zo ontzettend lief in zijn witte pakje dat speciaal voor de shoot aangetrokken was. We deden een gezinsshoot op het grote bed van papa en mama. De trotse broer en zus mochten helpen met Mikky verzorgen en aankleden. Altijd weer bijzonder en spannend hoe broertjes en zusjes op de baby reageren.


Als jullie een newbornshoot bij mij boeken gaan we altijd lekker ontspannen aan de slag. Dat is zo fijn aan lifestyle! Ik volg jullie in wat jullie doen en maak daar fantastische herinneringen van. Het enige dat jullie hoeven te doen is van elkaar genieten. Lekker knuffelen, de baby overladen met kusjes en net zo verliefd naar hem of haar kijken als jullie altijd doen. Het is een fijn moment van qualitytime samen als gezin.


Mag ik jullie voorstellen aan Mikky?Heel veel geluk met jullie lieve Mikky!