top of page
Bruiloft Eline en Sven - ©Saar Fotografeert-396.jpg

Trouwen bij het Houtse Meer in Den Hout

Ik mocht de bruiloft van Eline en Sven fotograferen. Ze trouwden bij het Houtse Meer in Den Hout. Maar voordat we daar heen gingen startten we de dag in Dordrecht bij het bruidspaar thuis. Het was een prachtige bruiloft compleet met gigantische flessen champagne én mijn favoriete gebakjes. 

Getting Ready

Eline en Sven startten allebei met het klaarmaken voor de grote dag in hun eigen woning in Dordrecht. Eline zat beneden in de make-up en Sven stond broodjes te smeren in de keuken. Ouders, broers & zussen, iedereen was er. Het was een gezellige boel zo in de ochtend. Het aankleden deden ze natuurlijk wel apart, want de jurk en het pak hadden ze nog goed geheim weten te houden voor elkaar. Terwijl ik bezig was met het fotograferen van de getting ready kwam ook videografe Uli binnen, altijd gezellig als je een collega hebt tijdens een bruiloft. 

Gedurende de ochtend probeer ik ook altijd zorgvuldig uitgezochte details van een trouwdag vast te leggen. Zoals het ringendoosje en de trouwkaart. Maar natuurlijk ook de schoenen en de jurk.

Toen Sven zich ging aankleden ging ik natuurlijk mee naar boven. Zijn ouders en broer hielpen hem met het aantrekken van zijn pak. Ik ben dol op getting ready foto's, dus bereid je voor op véél foto's. Het is ook zo'n veelzijdig moment waarin elke minuut weer iets nieuws gebeurt!

Eline was inmiddels klaar met haar én make-up. Sven moest zich even verstoppen zodat Eline naar boven kon om haar trouwjurk aan te trekken. Oh de zenuwen in de ochtend, daar kan ik zo van genieten. De zus van Eline hielp haar bij het dichtmaken van de jurk. En hoe prachtig is deze trouwjurk met die mooie lage rug? De eerste first look van de dag was met de vader van Eline. Hij straalde werkelijk van oor tot oor toen hij Eline zag.