top of page

Trouwen in de oude kerk ruïne in Dongen

Samantha en Maarten zijn getrouwd in Corona tijd. Hierdoor was er geen feest mogelijk en moest iedereen aan een eigen tafel dineren met zijn/haar gezin. Oh en natuurlijk moest iedereen afstand houden dus dat betekende geen knuffels bij het feliciteren. Dat alles mocht de pret niet drukken, want Samantha en Maarten hebben deze dag de liefde gevierd. Met hun meest dierbare mensen, want er mochten er natuurlijk maar 30 komen. 

Ik ben deze dag begonnen met het fotograferen van Samantha terwijl zij zich klaarmaakte. Ik vind het heerlijk om te starten in de ochtend. De bruid kan zo vast rustig wennen aan mij met mijn camera.  Maar ik vind het ook bijzonder. De zenuwen zijn nog volop aanwezig en het is een heel intiem moment . En hoe leuk maar ook bijzonder is het dat ik een van de eersten ben die de jurk ziet?

Nadat Samantha met hulp van haar moeder en schoonmoeder haar jurk had aangetrokken, de kat nog een laatste keer geaaid werd en alle sieraden omgedaan waren, was het tijd om naar de stad te gaan. Want in de stad zouden zij en Maarten elkaar voor het eerst die dag gaan zien. Samantha reed met mij mee in de auto. Even voor jullie beeld, ik rijd in een blauwe wagon R, eigenlijk een heel lelijk autootje. Dat moet er grappig uit gezien hebben. 

Samantha en Maarten wilden de first look graag op de Pottenkade bij de oude Kerk in Dordrecht doen. Dit was voor hen een speciaal plekje, omdat zij elkaar hier ook voor het eerst ontmoet hebben tijdens hun eerste date.  

Nadat Samantha en Maarten elkaar hadden bewonderd hebben we nog een aantal foto's gemaakt in de binnenstad van het mooie Dordt. 

Na de fotoshoot zijn we naar Dongen vertrokken. Je hebt hier een hele gave ruïne waar je kunt trouwen in de open lucht. Doordat de muren nog overeind staan zit je wel lekker beschut tegen de wind. Ook zorgen de dikke muren voor schaduw en verkoeling. Echt een ideale locatie! Samantha en Maarten zijn eerst 'buiten' voor de wet getrouwd.