Trouwen in Dordrecht

Meike en Luca zijn in 2020 getrouwd in Corona tijd.  Een lastige tijd om in te trouwen, dat betekent afstand houden tijdens de ceremonie en hopen dat de maatregelen niet verder worden aangescherpt. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor een diner bij restaurant Osteria Luca. Een feest was helaas niet mogelijk. Desondanks hebben Meike en Luca er een TOPDAG van weten te maken. 

Meike en Luca hadden een hotelkamer geboekt bij Villa Augustus in Dordrecht. Meike heeft zich in deze kamer klaargemaakt voor de grote dag en ik mocht daar als trouwfotograaf bij zijn :)

Ria, de (aanstaande) schoonmoeder van Meike hielp haar bij het aantrekken van de jurk. Net voordat we weg gingen schreef Meike nog een lief briefje voor haar aanstaande.

Luca stond ondertussen al in de tuin van Villa Augustus te wachten. In deze tuin vond de first look plaats en aansluitend ook de fotoshoot. De tuin van Villa Augustus in Dordrecht is echt perfect voor het maken van trouwfoto's. Hij is geweldig onderhouden en ondanks dat het midden in de stad ligt is het een oase van rust. 

Nadat het bruidspaar elkaar heeft bewonderd blijven we in deze tuin voor de rest van de foto's

Met Meike in de bakfiets vertrekken we naar het centrum van Dordrecht. Omdat dit een 'thuiswedstrijd' is en er deze dag veel op de fiets gedaan wordt ben ook ik op de fiets. Dat is met al mijn apparatuur een flinke uitdaging. Gelukkig kan er een tas in de bakfiets onder de jurk van Meike. In het centrum maken we nog een aantal foto's en dan is het tijd voor de ceremonie in het stadhuis van Dordrecht

Omdat feesten op dit moment nog verboden is, doen Meike en Luca de openingsdans waar ze zo hard op geoefend hebben gewoon op het stadhuisplein, hoe tof is dat?

Na deze wrok-out op het stadhuisplein is het tijd voor taart. Deze wordt geserveerd bij Italiaans restaurant Osteria Luca, waar de rest van de avond ook plaats zal vinden. Iedereen aan een eigen tafeltje, maar dat mag de pret niet drukken :)

Na het eten van de heerlijke bruidstaart is het tijd voor een aantal speeches en cadeautjes. We zaten boven bij Osteria Luca waar het op een gegeven moment loeiheet werd. De pizzaoven stond aan. En wat een geluk, we hadden van te voren allemaal een pizza mogen kiezen. Ook ik. Al snel waren de lekkere verse pizza's te ruiken. 

Na het diner volgden er nog poffertjes van Visser's poffertjes. Niemand had eigenlijk nog plek voor de poffertjes na de taart en de gigantische pizza's. Maar poffertjes zijn Meikes' lievelingstoetje dus er kwam een lading poffertjes aan. Super lekker met aardbeien!

Toen we na de poffertjes echt helemaal vol zaten sprongen we weer op de fiets. Alle mensen die door de corona maatregelen niet bij de dag aanwezig hadden kunnen zijn, maar het bruidspaar toch wilden feliciteren konden dit in het Wantijpark doen. Meike en Luca hadden hier een 'drive by' op de fiets georganiseerd. Hier kon iedereen op afstand met het bruidspaar proosten.

Natuurlijk zijn alle bruiloften bijzonder, maar deze bruiloft was voor mij extra speciaal. Ik heb aan deze bruiloft namelijk een super toffe vriendschap overgehouden. 

Lieverds, heel veel geluk :)

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf Dordrecht? Een fotograaf die spontane foto's maakt en jullie dag precies zo vastlegt als deze was? Neem dan gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.