top of page

Trouwen in Dordrecht

Meike en Luca zijn in 2020 getrouwd in Corona tijd.  Een lastige tijd om in te trouwen, dat betekent afstand houden tijdens de ceremonie en hopen dat de maatregelen niet verder worden aangescherpt. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor een diner bij restaurant Osteria Luca. Een feest was helaas niet mogelijk. Desondanks hebben Meike en Luca er een TOPDAG van weten te maken. 

Meike en Luca hadden een hotelkamer geboekt bij Villa Augustus in Dordrecht. Meike heeft zich in deze kamer klaargemaakt voor de grote dag en ik mocht daar als trouwfotograaf bij zijn :)

Ria, de (aanstaande) schoonmoeder van Meike hielp haar bij het aantrekken van de jurk. Net voordat we weg gingen schreef Meike nog een lief briefje voor haar aanstaande.

Luca stond ondertussen al in de tuin van Villa Augustus te wachten. In deze tuin vond de first look plaats en aansluitend ook de fotoshoot. De tuin van Villa Augustus in Dordrecht is echt perfect voor het maken van trouwfoto's. Hij is geweldig onderhouden en ondanks dat het midden in de stad ligt is het een oase van rust. 

Nadat het bruidspaar elkaar heeft bewonderd blijven we in deze tuin voor de rest van de foto's

Met Meike in de bakfiets vertrekken we naar het centrum van Dordrecht. Omdat dit een 'thuiswedstrijd' is en er deze dag veel op de fiets gedaan wordt ben ook ik op de fiets. Dat is met al mijn apparatuur een flinke uitdaging. Gelukkig kan er een tas in de bakfiets onder de jurk van Meike. In het centrum maken we nog een aantal foto's en dan is het tijd voor de ceremonie in het stadhuis van Dordrecht

Omdat feesten op dit moment nog verboden is, doen Meike en Luca de openingsdans waar ze zo hard op geoefend hebben gewoon op het stadhuisplein, hoe tof is dat?