top of page
Bruiloft Eline en Geer - © Saar Fotografeert trouwfotografie-92.jpg

Trouwen op kasteel Rhoon 

Eline en Geert trouwden op het mooie kasteel van Rhoon. De start van de dag was in mijn eigen stad, Dordrecht. De fotoshoot hebben we gedaan in het oude centrum van Dordrecht, bij de Haven, de vleeshouwersstraat en de Grote Kerk.

Wat begon als een dag met alleen maar regen veranderde al gauw in een stralende dag met niets anders dan zon. Echt een prachtige dag!

Bereid je voor op een lange blog, met veeeeeel foto's!

Getting ready

Als trouwfotograaf word ik er altijd heel blij van als ik zowel de bruid als de bruidegom mag fotograferen tijdens de getting ready. Zo wordt jullie dag zo compleet mogelijk in beeld verteld.

Ik begon echt al heel erg vroeg bij Eline. Om kwart over 6. Dat was voor mij ook nieuw. Ik ben rond kwart voor 6 in het donker mijn huis uitgeslopen om naar Eline toe te gaan. Daar was de kapster al klaar met de haren van Eline en al begonnen aan de visagie. Ik was niet de enige die deze dag al vroeg moest beginnen. 

De sluier van de jurk hing al klaar in de woonkamer. Met een leuke nummerplaat met de trouwdatum er op. Nog een laatste check in de spiegel en toen kon de jurk aan. De zus van Eline hielp haar met het dichtmaken van de talloze knoopjes op de achterkant van de trouwjurk.

Nu was het tijd om naar Geert te gaan. In de stromende regen. Natuurlijk had ik de auto aan de verkeerde kant van de straat geparkeerd, was ik mijn paraplu in de auto vergeten én ben ik (achteraf onnodig) een stijl trappetje aan de dijk op en neer gelopen, waardoor ik al zo'n beetje doorweekt was toen ik aan kwam bij Geert. Mijn apparatuur had ik gelukkig wél droog weten te houden.