top of page
20200813-SD1_9865.jpg

Trouwen bij het Houtse Meer in Den Hout

Ik mocht de bruiloft van Rianne en Sven vastleggen. Ze trouwden bij het Houtse Meer. De locatie is werkelijk een plaatje. Je hebt het gevoel dat je op vakantie bent. Met je voeten lekker in het zand in een relaxstoel genieten van elkaar, het uitzicht en een lekker drankje. Wat wil je nog meer? Zon? Nou zelfs die was er! Het was een ontzettend warme dag, gevuld met liefde en plezier!

Getting Ready

Vaak zijn bruidsparen niet in hetzelfde huis wanneer zij zich klaar maken voor de grote dag. Sven en Rianne waren wel allebei in hun eigen woning. Rianne werd opgemaakt terwijl Sven de bloemen in ontvangst nam van de bloemist en stiekem ook een bosje rozen, mét een cadeautje, boven neerzette voor Rianne. Zo ontzettend lief!

Het aankleden deden ze wel apart. De first look moest natuurlijk wel en verrassing blijven! Sven werd geholpen met zijn stropdas door zijn vader. Bij het aantrekken van de jurk was de moeder van Rianne er om haar te assisteren. De first look vond plaats in de tuin onder toeschouwend oog van de ouders en de beste vriendin/ceremoniemeester.

De Fotoshoot

De fotoshoot hebben we gedaan op de Vrachelse heide. De nichtjes van Rianne en Sven sloten ook nog aan voor een paar leuke foto's met het bruidspaar.