top of page
trouwreportage.jpg

Trouwen bij vakantiepark EigenWijze in Flevoland

Emiel en Francesca trouwden in Bant, op vakantiepark EigenWijze. En hoe leuk is dat, het hele gezelschap kon blijven slapen! Ook ik mocht blijven slapen in een eigen huisje. En zelfs man en baby Noëlle mochten mee, want we mochten er nog een extra nachtje blijven! Heerlijk om een uitvalsbasis te hebben als je een heel weekend fotografeert. 

The night before

Op vrijdagavond was ik aanwezig om de laatste voorbereidingen te fotograferen. Francesca was er al met een aantal vriendinnen. Emiel zou pas de volgende ochtend komen. 

Aan het eind van de avond was het tijd voor alvast een glaasje prosecco en dan vooral niet te laat naar bed. Want de volgende dag stond het ontbijt gepland om half 8. 

De ochtend

Fris en fruitig was ik in de ochtend al aanwezig om het ontbijt te fotograferen. Gezellig samen in het huisje van de meiden. 

Getting ready | Make-up, haar en Jurk

Na het ontbijt kwam de kapster voor de haren van Francesca. Haar make-up deed ze, als gediplomeerd visagiste, helemaal zelf. Hier had ze lekker lang de tijd voor uitgetrokken. Toen haar make-up helemaal perfect zat kwam de kapster terug om haar bruidskapsel verder af te maken. 

Ondertussen arriveerde ook Emiel op het park met zijn ouders en oma.

Aankomst bruidegom - bruiloft vakantiepa
Aankomst bruidegom - bruiloft vakantiepa

Nog een laatste blik in de spiegel en dan is het tijd voor de kerkdienst. Het stel koos ervoor om elkaar pas bij de dienst voor het eerst te zien.

De dienst

Na de dienst was het tijd voor champagne en taart. Geen bruidstaart maar veel verschillende smaken. Het was moeilijk om te kiezen maar ik ging uiteindelijk voor de red velvet.