top of page
ceremonie-55.jpg

Trouwen in Dordrecht in coronatijd

Ik mocht de bruiloft van Manuela en Bas vastleggen. Zij trouwden in Dordrecht. Eigenlijk zouden ze vorig jaar al trouwen, maar door corona hebben ze de bruiloft een jaar verplaatst. Gelukkig konden we al weer het terras op en was het toch mogelijk om te proosten met de gasten.

Getting Ready

Ik mocht beginnen op mijn favoriete moment van de dag: de getting ready. Manuela maakte zich klaar in hun woning in Zwijndrecht. De make-up werd verzorgd door een vriendin die ook nog eens visagiste was.

Nadat Manuela haar jurk aan had was het tijd voor de first look. Manuela en Bas hadden bedacht om lekker te gaan picknicken. Een croissantje, glaasje champagne en uitzicht op het mooie Dordrecht. Een heerlijk begin van de huwelijksdag

De Fotoshoot

Voor de fotoshoot zijn we na de picknick vertrokken naar het centrum van Dordrecht. Er moest eerst even een parkeerkaartje gekocht worden. Daarna konden we foto's maken op de talloze mooie plekjes die Dordrecht rijk is.

De Ceremonie

Manuela en Bas zijn voor de wet getrouwd in het stadhuis van Dordrecht. Ze kwamen aan in een toffe witte cabrio terwijl alle gasten hen al stonden op te wachten.

Na de ceremonie vertrokken we naar Zwijndrecht naar het Develpaviljoen. Hier had het bruidspaar een deel van het terras afgehuurd om te proosten met de gasten. Tijd voor champagne, taart van bakkerij Brokking uit Dordrecht en speeches.