top of page
Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-11.jpg

De werkwijze 

Wil je graag écht iets halen uit je branding shoot? Zodat je de foto’s ook echt kunt inzetten en ze die resultaten gaan opleveren die jij voor ogen hebt? Dan moeten we voor de fotoshoot eerst aan de slag. Geen zorgen, ik help je. 

01

Esther buisness shoot - © Saar Fotografeert-27.jpg

Kennismaking / brainstormsessie

Tijdens een brainstormsessie kijken we samen naar jouw bedrijf. Wie ben jij en wat wil je uitstralen? Wat wil je uit de shoot halen en welke foto's passen hier bij? Wil je door middel van krachtige zakelijke portretten meer zichtbaar zijn als persoon, of wil je juist professionele foto's van de ruimte waarin je werkt?

Tijdens de brainstorm sessie stellen we samen een concreet doel. Zodat we tijdens de shoot beslagen ten ijs kunnen gaan. Deze call kunnen we via beeldbellen doen, of kom gezellig langs in de studio! Schieten we meteen een portretfoto  ;)

02

Pin it!

Beelden zeggen meer dan woorden en over smaak valt te twisten. Voor mij als fotograaf is het belangrijk om te weten wat voor soort beelden jou aanspreken en waar jij nou echt heel blij van wordt. Door het maken van een moodbord maak je aan mij visueel duidelijk naar wat voor soort foto’s jij op zoek bent. Kijk daarbij vooral naar het soort poses en wat je wil uitstralen met de foto’s.

Uit het rek
Esther buisness shoot - © Saar Fotografeert-30.jpg

03

Laatste check

We hebben nog even kort telefonisch contact. Hierbij bespreken we de laatste details en kun je me nog vragen stellen. Heb je een kledingcrisis? Moeten we nog iets regelen voor een locatie? Hebben we dezelfde datum en tijd in onze agenda staan? Of wil je gewoon weten of ik liever brownies of appeltaart wil bij de thee? 

04

De shoot

Deze kan plaatsvinden bij mij in de studio in Dordrecht, op een locatie die we speciaal voor de shoot hebben uitgezocht, of bij jouw bedrijf. Dit hangt helemaal af van het soort foto's dat jij nodig hebt voor jouw onderneming. Door de uitgebreide voorbereiding weet ik zeker dat de shoot een succes wordt en we er het maximale uit gaan halen!

Saar-7.jpg
Schermafbeelding 2023-02-15 om 17.29.20.png

05

Online galerij

Yes, je foto's zijn klaar! Geen keuzestress, want je krijgt van mij alle beelden waarvan ik denk dat je ze goed kunt gebruiken. Het enige dat jij nog hoeft te doen is ze downloaden en ze gaan inzetten voor jouw business. Je hebt de volledige rechten om de foto's in te zetten voor jouw website, social media en marketing!

bottom of page