top of page
FRANCCC-1.jpg

'On the job' brandingfotografie

Om beelden te maken die echt laten zien wij jullie als bedrijf zijn en hoe jullie je werk doen loop ik het liefst een ochtend of middag met jullie mee. Geen geposeerde foto’s waarbij jullie ‘doen alsof’, maar foto’s terwijl jullie echt aan het werk zijn. Laat die passie en concentratie maar zien! Ondertussen volg ik jullie en fotografeer ik jullie op een zo natuurlijk en spontaan mogelijke manier. 

Voordelen van fotografie bij jullie op locatie 

Werkplek goed in beeld

Doordat ik bij jou/jullie op locatie kom kunnen we de werkplek goed in beeld brengen. Dit geeft de klant een uniek kijkje achter de schermen of laat de klant juist zien wat hij of zij kan verwachten bij een bezoek aan jullie winkel of zaak. Zo kan de klant nog beter beoordelen of jullie bedrijf bij hem of haar past. 

Productfotografie

Verkoop je producten? In jouw winkel kunnen we deze op een authentieke en unieke manier op de foto zetten. Zo hoef jij niet met de spullen te slepen en kunnen we ze ook subtiel op de achtergrond laten zien. 

Het hele team kan op de foto*

Wanneer ik foto's kom maken bij jullie op locatie kan ik, on the job, meerdere collega's portretteren. Zo hebben jullie heel diverse content en kunnen jullie meteen een mooie 'over ons' pagina inrichten op jullie website. Natuurlijk maak ik ook een gezellige teamfoto.

Toffe behind the scenes

Hoe leuk is het om met foto's te laten zien welk werk jullie op de achtergrond allemaal verrichten? Neem de klant mee in het proces van het maken van de croissants, verzenden van de pakketjes, maken van de zeepjes! De klant vindt het leuk om te zien hoe zijn/haar product tot stand komt.

Sfeerbeelden

Bij jou in de zaak kan ik een grote hoeveelheid sfeerbeelden maken die direct persoonlijk voelen. Gebruik deze foto's om de stijl van je merk te benadrukken, klanten een welkom gevoel te geven of om nog duidelijker te laten een wie jullie zijn.

Geen reistijd

Omdat ik naar jou toe kom hoef je zelf niet te reizen. Dat scheelt jou weer kostbare tijd. Zorg jij dan wel voor een lekker kopje thee met iets lekkers? Chocolade of koekjes zijn altijd goed ;)

Wat krijg je?

Een kennismakings én voorbereidingsgesprek, om alles uit jouw shoot te kunnen halen 

Een fotoshoot van 2 tot 2,5 uur bij jou op locatie. Gewoon ontspannen en gezellig

Onbeperkte outfitwissels, voor veel variatie in de foto's

Zorgvuldige nabewerking, voor een professionele look

Alle goed gelukte foto's (minimaal 40) die je overal voor mag inzetten

Jouw professionele foto's in een online galerij, in hoge en web resolutie

Reiskosten tot 50 km vanaf Dordrecht

Voor €490,- (excl. btw)

*Reiskosten zijn inclusief tot 50 km vanaf 3311JT Dordrecht (Vanaf 50 km rekening ik €0,35km)

Live Painting op een bruiloft - ©Saar Fotografeert-5.jpg

Wil jij het liefst gefotografeerd worden in je eigen zaak waar je zo hard aan hebt gewerkt? Terwijl je de croissants aflakt voor ze in de oven gaan? Of wanneer je een geanimeerd gesprek voert met een van je klanten? Dan kom ik naar jou toe en dan doen we de shoot bij jou op locatie!

Visuele content is geen optie, het is een must. 

Sarah-5.jpg
bottom of page