Foto's waar de emoties en kleuren van af spatten. Geen geposeerde foto's, maar trouwfoto's die jullie dag weergeven zoals deze écht was. 

Als je voor Saar Fotografeert als jullie trouwfotograaf kiest, dan kies je niet alleen voor mooie foto's maar ook voor een ontspannen dag. Ook tijdens de fotoshoot is het niet nodig om te poseren. Jullie mogen dan lekker even met elkaar zijn,  elkaar bewonderen en van jullie dag genieten. Ik zorg dan voor de mooie beelden. Foto's waar jullie jezelf in herkennen omdat je precies lacht zoals je dat altijd doet. 

Ik geloof in het fotograferen van echte momenten. Niet stijf poseren, maar gewoon genieten van jullie dag. Ik ben er om alle grote én kleine momenten te vangen in beeld. Zodat jullie later echt iets voelen bij het terugkijken van de foto’s. 

Bruidsfotografie door Saar Fotografeert

Hier zie je een aantal trouwfoto's die ik ik de afgelopen jaren gemaakt heb. Wil je graag een recente bruiloft van begin tot eind bekijken? Klik dan hier

Hebben jullie er al over nagedacht of jullie foto's willen van het aankleden? Of van het diner? Twijfelen jullie nog? Kijk dan eens bij mijn blogposts voor voorbeelden!