Love & gezinsshoot Eline en Bart-44.jpg

Trouwen in Baarle-Nassau

De bruiloft van Eline en Bart is maar liefst twee keer verplaatst door Corona. Op 16 juli 2021 was het dan toch eindelijk zo ver. Er kon getrouwd worden. Yes! Op een toffe locatie in Baarle-Nassau gaven zij elkaar het ja-woord. Ook deze dag mocht ik weer beginnen met het aankleden in de ochtend. Het vereist wat logistiek plannen als je bij zowel de bruid als de bruidegom gaat fotograferen, maar het is gelukt ;)

Kijk je mee?

De ochtend

Ik begon deze trouwdag bij Eline en Bart thuis waar Eline en dochtertje Tess zich klaarmaakten. Eerst haren en make-up.

Daarna ging ik vlug naar Bart. Hij was op dat moment bij zijn ouders. Zo tof als een bruidspaar met kinderen er voor kiest om zich met de kinderen klaar te maken voor de grote dag. De jongens met papa en de dochters met mama. 

Daarna weer vliegensvlug terug naar Eline, want het was tijd om haar jurk aan te trekken! 

First look

Altijd een bijzonder moment wanneer het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet op de trouwdag. Bart ging Eline samen met zoontje Dex ophalen. 

Weddingshoot

Nu was het tijd voor een Weddingshoot. Helaas begon het keihard te regenen toen we op de stootlocatie waren aangekomen. Na wat snelle plaatjes hebben we er toch voor gekozen om te gaan lunchen. Gelukkig stopte het later op de dag met regenen, het werd zelfs nog mooi weer. Op de locatie was genoeg groen om te zorgen voor toffe trouwfoto's. Op de oorspronkelijke shootlocatie, recreatiegebied 't Zand in Alphen, hebben we op een latere datum ook nog toffe foto's op de hei gemaakt. 

De ceremonie

Eindelijk was het na twee keer verzetten en lang wachten tijd om te gaan trouwen. Eline en Bart trouwden bij de HeerenBoeren in Baarle-Nassau. Familie en vrienden stond het bruidspaar al op te wachten. Het weer werd nog zo mooi dat ze buiten konden trouwen.