top of page
Lichte edit-40-3_edited.jpg

hey Ondernemer!!

Ben jij op zoek naar een fotograaf die jou en je bedrijf in beeld brengt  én een stijlvolle mix levert van zakelijke, maar ook persoonlijke foto's?

 

En dat allemaal op een ontspannen manier waarbij we jou en je bedrijf laten shinen? Waarbij er ruimte is voor onzekerheden en genoeg tijd om te gieren van het lachen? Dan zijn we zeker een match!

​Mijn naam is Sarah en ik fotografeer het liefst mensen die een passie hebben en niet bang zijn om dat te laten zien! Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

branding fotografie

Voor een stijlvolle mix van zakelijke
én persoonlijke beelden

Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-13.jpg
ce54251d-e37b-4c50-83dd-ab679ccd015b_edited.jpg

authentiek verhaal 

Val op tussen de concurrentie met persoonlijke en authentieke foto's!

Wil jij je merk versterken en je online zichtbaarheid vergroten? Tijdens een (personal) branding shoot zorgen we ervoor dat jij naar buiten loopt met voldoende content om je website én je social media mee te vullen! Hoe fijn is dat?

Wil jij weten hoe we dat voor elkaar krijgen

?

Wil jij het liefst bedrijfsfoto's in je eigen zaak waar je zo hard aan hebt gewerkt? Terwijl je de croissants aflakt voor ze in de oven gaan? Of wanneer je een geanimeerd gesprek voert met een van je klanten? Dan kom ik naar jou toe en dan doen we de shoot bij jou op locatie!

On the job bedrijfsfotografie

Wat voor fotografie heb ik nodig?

Zakelijke fotografie, business shoot, personal branding shoot. Wat is nou wat en wanneer kies je voor zakelijke portretten en wanneer kun je beter gaan voor een bedrijfsreportage? Of heb je misschien een content shoot nodig met veel stockfoto's voor op je social media?

​De termen vliegen je om de oren en op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon een fotoshoot boeken waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Foto's die jij ook écht gaat gebruiken en die je kunt inzetten voor de doelen die jij voor ogen hebt.

 

Laten we het daarom gewoon simpel houden. 

Heb je foto's nodig waar jij zelf op staat, óf foto's waarop ook je bedrijf goed te zien is?

Bij een personal brandingshoot  draait het echt om jou als ondernemer. We gaan tijdens deze shoot zorgen voor toffe portretfoto's die de business babe (of boss!) achter jouw bedrijf laten zien. Zodat de potentiële klant jou leert (her)kennen, de drijvende kracht achter de onderneming.

Bij een bedrijfsshoot (een 'on the job shoot') gaan we naast jou als ondernemer ook focussen op je bedrijf/winkel/werkruimte. Bij deze fotoshoot draait het als het ware om de hele business. We zorgen voor voldoende foto's waarmee jij je hele website of social media kunt vullen. Dat kunnen onder andere productfoto's, sfeerbeelden of behind the scenes zijn. Samen kijken we waar jij als ondernemer behoefte aan hebt en hoe we dit kunnen realiseren. 

bekijk hier het aanbod

Zakelijke shoot bij bruidsmodezaak La Nova - ©Saar Fotografeert-51.jpg

On the job -  bedrijfsreportage

Foto's van je hele business

Wil jij foto's van jou aan het werk in je eigen winkel/bedrijf? Dan kom ik naar jou toe voor een authentieke bedrijfsreportage. Samen zorgen we er voor dat jij na de fotoshoot voldoende content hebt voor je website én social media. Vol met overzichtsfoto's, sfeerfoto's, behind the scenes én portretfoto's.

Esther buisness shoot - © Saar Fotografeert-23.jpg

Personal branding shoot

Portretfoto's van de business babe (of boss)

Bij deze shoot draait het echt om jou als ondernemer. Wie is die sprankelende persoonlijkheid achter jouw bedrijf? Wij gaan het je klanten laten zien!  Deze persoonlijke fotoshoot kunnen we bij mij in de studio doen, bij jouw bedrijf of op een compleet andere locatie. The choice is yours

Anker 1

Heb je geen  werkruimte, is het er veel te donker of wil je liever niet te veel nadenken over de styling? Dan kunnen we de fotoshoot gewoon bij mij in de fotostudio inplannen. Op deze manier ben je gegarandeerd van foto’s in een neutrale omgeving waar we jou laten shinen! 

Voor een personal branding shoot ben je van harte welkom in mijn mooie daglichtstudio in het centrum van Dordrecht. Dan kunnen we ook nog meteen wat mooie foto's schieten in de prachtige binnenstad zelf. Zo worden je zakelijke portretten nóg veelzijdiger!

Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-15.jpg

De studio

On the blog

bottom of page