top of page

Personal branding shoot in de studio

Een paar weken nadat ik de sleutel van mijn studio had gekregen kon ik ein-de-lijk van start met personal branding shoots ín de studio! Ik had ruim 4 maanden gewacht op de sleutel en kon niet wachten om te beginnen. Na een paar weken klussen en inkopen doen kwam Emma als eerste bij mij in Dordrecht voor nieuwe zakelijke portretten.


Omdat ik, op wat zelfportretten na, nog niet eerder had gefotografeerd in de studio, was het nog even goed zoeken naar hoe en wat. Op welke manier valt het licht binnen, welke hoekjes werken het beste, welke meubels schuif ik aan de kant en welke lens gebruik ik het liefste.


Tijdens het fotograferen schiet ik altijd 'door een moment heen'. Daardoor zijn er van 1 moment meerdere foto's die min of meer gelijk zijn aan elkaar. Op elke foto kijk je weer net anders of heb je een iets andere houding. Het is als klant fijn om na afloop van een fotoshoot zélf te kunnen kiezen op welke foto jij vindt dat je het beste staat. Want jij ziet waarschijnlijk dingen aan jezelf die ik niet zie. Zo weet ik zeker dat je écht blij bent met de foto's en ze ook daadwerkelijk gaat inzetten voor je bedrijf.


Door middel van verschillende settings in de studio en meerdere kleding outfits van Emma kon ik een veelzijdige fotoreportage schieten. Op deze manier heeft Emma, die zelf ook fotograaf is, weer voldoende content voor op haar website en social media kanalen.Tijdens de shoot wissel ik staande en liggende beelden af, zodat je alle kanten op kan met de foto's. Soms heb je een liggende foto nodig op je website, maar voor je Story's op Instagram werken staande foto's weer veel beter.

Ook wissel ik af tussen zwart-wit en kleur. Maar dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw huisstijl en of zwart-wit daar wel bij past.Het was echt super fijn om voor het eerst in mijn daglicht fotostudio aan de slag te kunnen.


Wil jij nou ook een toffe personal branding shoot bij mij in de studio? Zodat jij je potentiële klanten kunt laten zien wie jij bent en waarom ze met jou zaken moeten doen? Neem dan contact op en boek jouw zakelijke fotoshoot! Samen bespreken we wat jij nodig hebt en hoe we dat het beste kunnen realiseren.

Tot snel!
コメント


bottom of page