Love & gezinsshoot Eline en Bart-44.jpg

Mijn werkwijze

Ongedwongen, spontaan & ontspannen 

Willen jullie ook trouwfoto's waar jullie ontspannen op staan omdat jullie je helemaal niet druk hebben hoeven maken om de foto's? 

Ik streef er naar om jullie zo 'echt' mogelijk te fotograferen zodat jullie trouwfoto's precies zijn zoals jullie zelf zijn. Alleen op die manier kun je later wanneer je de foto’s terugkijkt echt het moment herbeleven

20190824-SD2_0326-2_edited.jpg

Laten we kennis maken!

Natuurlijk is het ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen, maar ook allemaal best wel spannend toch? Je moet zoveel keuzes maken en de keuze voor een fotograaf is geen eenvoudige. Naar welke stijl ben je op zoek? Welke fotograaf past het beste bij ons?

 

Het is fijn als je je op je gemak voelt bij de fotograaf die jullie bijzondere dag komt vastleggen. Daarom doe ik in plaats van een kennismakingsgesprek een gratis kennismakings-shoot. Zo kan ik jullie leren kennen terwijl jullie mij van alles over jullie trouwdag vertellen en kunnen jullie kennis maken met mijn werkwijze. Samen gaan we op pad voor een ontspannen mini-shoot. Zo zien jullie meteen of er een klik is en of jullie de foto’s mooi vinden.

20191109-SD1_4485.jpg

Gratis 'kennismakingsshoot'

Trouwen in het stadhuis van Breda op de

Mooie foto's zonder te poseren,

óók tijdens de fotoshoot!

Tijdens het fotograferen probeer ik zo min mogelijk te regisseren. Ik wil de dag precies zo vastleggen zoals deze was en zoals jullie de dag hebben beleefd. 

Ik wil eigenlijk dat jullie gewoon een super toffe dag hebben en dat jullie niet na hoeven te denken over de foto’s. Dat komt wel goed, daar ben ik voor. 

Als jullie lekker jezelf zijn en genieten van jullie dag, zorg ik voor de mooie plaatjes. 

Journalistiek

Kleurrijke en vrolijke foto's 

Bij de nabewerking zorg ik er voor dat er mooie heldere kleuren te zien zijn. Foto's waar je vrolijk van wordt. Dus geen beelden met sombere en vlakke kleuren, maar foto's met contrast.

Natuurlijk lever ik ook beelden in zwart-wit. Op zwart-witte foto's komen emoties vaak mooier naar voren. Ook hier zorg ik voor contrast en diepe zwart tinten

Oma's bij het aansnijden van de bruidsta

Kleurexplosie

Bruiloft Eline en Bart-87.jpg

Foto's waar de liefde vanaf spat

Tijdens je bruiloft komen er allerlei emoties langs. In de ochtend heerst er vaak vooral spanning. Tijdens de first look bekijken jullie elkaar van top tot teen vol trots en bewondering. Gedurende de dag zijn er vele momenten met een lach, maar ook met een traan. Tranen van geluk en soms ook van verdriet. Ik wil jullie verliefde blikken vangen en alle emoties zo puur mogelijk vastleggen. 

Emoties

Gezellig aanwezig in plaats van onzichtbaar

Jullie dag is een feestje en ik ben er de hele dag bij. Natuurlijk gedraag ik me professioneel en trek ik iets feestelijks aan. Maar, ik maak op jullie trouwdag ook een praatje met de gasten en als mijn favoriete nummer komt dan swing ik ook even mee op de dansvloer. Met mijn camera in de hand natuurlijk! Want juist door deel uit te maken van jullie dag kan ik de echte momenten vangen.

20200813-SD1_9402.jpg

Persoonlijke aanpak

"Ik zou Sarah zeker aanbevelen, zeker als je van een informele sfeer houdt. Op je trouwdag is Sarah naast je fotograaf, ook je vriendin. Althans, dat gevoel gaf ze me!" - Samantha

"Wat was het fijn om Sarah als onze fotograaf te hebben. Ze stelde ons zo op ons gemak, en ze is gezellig en vrolijk!" Marjolein & Serge