top of page
Love & gezinsshoot Eline en Bart-44.jpg

Mijn werkwijze

Ongedwongen, spontaan & ontspannen 

Willen jullie ook trouwfoto's waar jullie ontspannen op staan omdat jullie je helemaal niet druk hebben hoeven maken om de foto's? 

Ik streef er naar om jullie zo 'echt' mogelijk te fotograferen zodat jullie trouwfoto's precies zijn zoals jullie zelf zijn. Alleen op die manier kun je later wanneer je de foto’s terugkijkt echt het moment herbeleven. 

20190824-SD2_0326-2_edited.jpg

Laten we kennis maken!

Natuurlijk is het ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen, maar ook allemaal best wel spannend toch? Je moet zoveel keuzes maken en de keuze voor een fotograaf is geen eenvoudige. Naar welke stijl ben je op zoek? Welke fotograaf past het beste bij ons?

 

Het is fijn als je je op je gemak voelt bij de fotograaf die jullie bijzondere dag komt vastleggen. Daarom kun je bij mij kiezen voor een kennismakingsgesprek óf voor een kennismakingsstoot.
Zo kan ik jullie leren kennen terwijl jullie mij van alles over jullie trouwdag vertellen en kunnen jullie kennis maken met mijn werkwijze. Samen gaan we in Dordrecht op pad voor een ontspannen mini-shoot (maximaal 30 minuten). Zo zien jullie meteen of er een klik is en of jullie de foto’s mooi vinden.

20191109-SD1_4485.jpg

Gratis 'kennismakingsshoot'

Mooie foto's zonder te poseren,

óók tijdens de fotoshoot!

Tijdens het fotograferen probeer ik zo min mogelijk te regisseren en eigenlijk wil ik helemaal niet dat jullie in de camera kijken. Kijk maar lekker naar elkaar.

Ik leg jullie trouwdag precies zo vast als deze was en zoals jullie de dag hebben beleefd. 

Het is de bedoeling dat jullie gewoon een super toffe dag hebben en dat jullie niet na hoeven te denken over de foto’s. Dat komt wel goed, daar ben ik voor. 

Als jullie lekker jezelf zijn en genieten van jullie dag, zorg ik voor de prachtige herinneringen op beeld. Daar hoeven jullie echt niet voor te poseren. 

Journalistiek

Kleurrijke en vrolijke foto's 

Bij de nabewerking zorg ik er voor dat er mooie heldere kleuren te zien zijn. Foto's waar je vrolijk van wordt. Dus geen beelden met sombere en vlakke kleuren, maar foto's met contrast.

Natuurlijk lever ik ook beelden in zwart-wit. Op zwart-witte foto's komen emoties vaak mooier naar voren. Ook hier zorg ik voor contrast en diepe zwart tinten

Oma's bij het aansnijden van de bruidsta

Kleurexplosie

Bruiloft Eline en Bart-87.jpg

Foto's waar de liefde vanaf spat

Een bruiloft hangt aan elkaar vast van emotie. De emoties volgen elkaar in razend tempo op. Spanning en opwinding in de ochtend. Dat moment waarop je nog geen hap door je keel krijgt van de zenuwen. De ontlading en blikken vol trots en bewondering tijdens de first look. Maar ook de rest van de dag zijn er zoveel emoties. Verliefde blikken, schaterlachen, dikke biggelende tranen. Ik wil al deze momenten voor jullie vangen en op een mooie manier vastleggen. Zodat jullie ze kunnen koesteren en tijdens het bekijken van de foto's weer terug kunnen gaan naar dit moment. 

Emoties

Gezellig aanwezig in plaats van onzichtbaar

Jullie dag is een feestje en ik ben er de hele dag bij. Natuurlijk gedraag ik me professioneel en trek ik iets feestelijks aan. Maar, ik maak op jullie trouwdag ook een gezellig praatje met de gasten en als mijn favoriete nummer komt dan swing ik ook even mee op de dansvloer. Met mijn camera in de hand natuurlijk! Want juist door deel uit te maken van jullie dag kan ik de echte momenten vangen.

20200813-SD1_9402.jpg

Persoonlijke aanpak

"Ik zou Sarah zeker aanbevelen, zeker als je van een informele sfeer houdt. Op je trouwdag is Sarah naast je fotograaf, ook je vriendin. Althans, dat gevoel gaf ze me!" - Samantha

"Wat was het fijn om Sarah als onze fotograaf te hebben. Ze stelde ons zo op ons gemak, en ze is gezellig en vrolijk!" Marjolein & Serge

bottom of page