20200813-SD1_9357.jpg

Mijn werkwijze

Ongedwongen, spontaan & ontspannen 

Willen jullie ook trouwfoto's waar jullie ontspannen op staan omdat jullie je helemaal niet druk hebben hoeven maken om de foto's? 

Ik streef er naar om jullie zo 'echt' mogelijk te fotograferen zodat jullie trouwfoto's precies zijn zoals jullie zelf zijn. Alleen op die manier kun je later wanneer je de foto’s terugkijkt echt het moment herbeleven

20190824-SD2_0326-2_edited.jpg
Bruid steekt tong uit naar bruidegom in

Mooie foto's zonder te poseren

Tijdens het fotograferen probeer ik zo min mogelijk te regisseren. Ik wil de dag precies zo vastleggen zoals deze was en zoals jullie de dag hebben beleefd. 

Ik wil eigenlijk dat jullie gewoon een super toffe dag hebben en dat jullie niet na hoeven te denken over de foto’s. Dat komt wel goed, daar ben ik voor. 

Als jullie lekker jezelf zijn en genieten van jullie dag, zorg ik voor de mooie plaatjes. 

Journalistiek

Kleurrijke en vrolijke foto's 

Bij de nabewerking zorg ik er voor dat er mooie heldere kleuren te zien zijn. Foto's waar je vrolijk van wordt. Dus geen beelden met sombere en vlakke kleuren, maar foto's met contrast.

Natuurlijk lever ik ook beelden in zwart-wit. Op zwart-witte foto's komen emoties vaak mooier naar voren. Ook hier zorg ik voor contrast en diepe zwart tinten

Oma's bij het aansnijden van de bruidsta

Kleurexplosie

Foto's waar de liefde vanaf spat

Tijdens je bruiloft komen er allerlei emoties langs. In de ochtend heerst er vaak vooral spanning. Tijdens de first look bekijken jullie elkaar van top tot teen vol trots en bewondering. Gedurende de dag zijn er vele momenten met een lach, maar ook met een traan. Tranen van geluk en soms ook van verdriet. Ik wil jullie verliefde blikken vangen en alle emoties zo puur mogelijk vastleggen. 

Emoties