top of page
Fotostudio daglichtstudio Saar Fotografeert - ©Saar Fotografeert-1-2.jpg

De Studio

Mijn studio (en kantoor) zijn gevestigd in een prachtig pand in Dordrecht. Toen ik het pand van de buitenkant zag wist ik meteen dat het vanbinnen ook goed zou zitten. Villa Rozenhof is een prachtig gebouw uit 1891 en ik heb het grote geluk dat een klein stukje daarvan mijn eigen daglicht studio is. 

 

Bereikbaarheid 

 

De studio is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf het centraal station Dordrecht is het slechts tien minuutjes lopen. Sla aan de voorkant van het station linksaf en loop dan rechtdoor tot je na tien minuten aan de rechterkant een prachtige villa ziet liggen. Je kunt natuurlijk ook een OV fiets huren!

 

Met de auto is de studio ook perfect te bereiken. Je kunt voor de deur (betaald) parkeren. Wil je liever niet betalen voor het parkeren? Bij de Albert Heijn (4 minuten lopen) parkeer je het eerste uur gratis. Wil je helemaal gratis parkeren? Op 11 minuten lopen vind je parkeerterrein Weeskinderendijk. Hier sta je de hele dag gratis! Ideaal als je de shoot wil combineren met een dagje in de Dordtse binnenstad. 

 

Kom je lekker op de fiets? Voor het pand kun je je fiets gewoon in de fietsenrekken zetten.

 

Vanaf de studio is het ook slechts 10 minuten lopen naar de karakteristieke binnenstad van Dordrecht. Dus wil jij graag een combinatieshoot van een stijlvolle studioshoot én toffe branding beelden in de oudste stad van Holland? Dan ben je van harte welkom bij mij in de studio!

bottom of page