top of page
Fotostudio daglichtstudio Saar Fotografeert - ©Saar Fotografeert-1-2.jpg

De Studio

Daglichtstudio in het centrum van Dordrecht

Mijn studio (en kantoor) zijn gevestigd in een prachtig pand in Dordrecht. Toen ik het pand van de buitenkant zag wist ik meteen dat het vanbinnen ook goed zou zitten. Villa Rozenhof is een prachtig gebouw uit 1891 en ik heb het grote geluk dat een klein stukje daarvan mijn eigen daglicht studio is. 

De studio is licht en 'huiselijk' ingericht. Zo staat er een grote eettafel met twee crèmekleurige stoelen. Er is een bankje om lekker op te zitten en er zijn verschillende accessoires op als 'props' te gebruiken op jouw foto's. De studio geeft een persoonlijke, maar zeker ook zakelijke sfeer. De perfecte locatie voor professionele, maar persoonlijke brandingfoto's van jou en/of je merk!

 

Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-17.jpg

Bereikbaarheid 

 

De studio is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf het centraal station Dordrecht is het slechts tien minuutjes lopen. Sla aan de voorkant van het station linksaf en loop dan rechtdoor tot je na tien minuten aan de rechterkant een prachtige villa ziet liggen. Je kunt natuurlijk ook een OV fiets huren!

 

Met de auto is de studio ook perfect te bereiken. Je kunt tijdens de shoot gratis parkeren op mijn parkeerplek! Laat me van te voren wel even weten dat je daar gebruik van wil maken, dan zorg ik dat ik zelf op de fiets ben ;) 

Wil je de shoot combineren met een dagje in de Dordtse binnenstad? Op 11 minuten lopen vind je parkeerterrein Weeskinderendijk. Hier sta je de hele dag gratis! 

 

Kom je lekker op de fiets? Voor het pand kun je je fiets gewoon in de fietsenrekken zetten.

 

Vanaf de studio is het ook slechts 10 minuten lopen naar de karakteristieke binnenstad van Dordrecht. Dus wil jij graag een combinatieshoot van een stijlvolle studioshoot én toffe branding beelden in de oudste stad van Holland? Dan ben je van harte welkom bij mij in de studio!

De studio huren?

Ben je zelf fotograaf en wil je de daglichtstudio huren voor een dag(deel)? Dat kan! Je huurt de daglicht studio al vanaf 2 uurtjes. De studio is elke dag van de week beschikbaar, ook in het weekend. Er is koffie en thee aanwezig.

  • 2 uur  €74,95 (ex. btw)         

  • 4 uur €149,90 (ex. btw)

  • 8 uur €249,95 (ex. btw)

bottom of page