top of page
Daglichtstudio Dordrecht - Saar Fotografeert-1.jpg

De Studio

Daglichtstudio in het centrum van Dordrecht

Mijn studio (en kantoor) zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Dordrecht. Toen ik het van de buitenkant zag wist ik meteen dat het vanbinnen ook goed zou zitten. Villa Rozenhof is een prachtig gebouw uit 1891 en ik heb het grote geluk dat een klein stukje daarvan mijn eigen daglicht studio is. 

De studio is licht en 'huiselijk' ingericht. Zo staat er een grote eettafel met twee crèmekleurige stoelen. Er is een bankje om lekker op te zitten en er zijn verschillende accessoires om als 'props' te gebruiken op jouw foto's. De studio geeft een persoonlijke, maar zeker ook zakelijke sfeer. De perfecte locatie voor professionele, maar persoonlijke brandingfoto's van jou en/of je merk! Door het fijne daglicht kunnen we hier ook perfect productfoto's schieten. 

 

Een branding fotografe in de daglicht fotostudio in Dordrecht
Een fotografe bekijkt op haar camera de foto die gemaakt is in de daglicht fotostudio in Dordrecht.
Vrouw werkt op haar laptop tijdens een zakelijke fotoshoot in de fotostudio in Dordrecht.

Bereikbaarheid 

 

De studio is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het centraal station Dordrecht is het slechts tien minuutjes lopen. Sla aan de voorkant van het station linksaf en loop dan rechtdoor tot je na tien minuten aan de rechterkant een prachtige villa ziet liggen. Je kunt natuurlijk ook een OV fiets huren!

 

Met de auto is de fotostudio ook perfect te bereiken. Je kunt tijdens de fotoshoot gratis parkeren op mijn parkeerplek! Laat me van te voren wel even weten dat je daar gebruik van wil maken, dan zorg ik dat ik zelf op de fiets ben ;) 

Wil je de shoot combineren met een dagje in de Dordtse binnenstad? Op 11 minuten lopen vind je parkeerterrein Weeskinderendijk. Hier sta je de hele dag gratis! 

 

Kom je lekker op de fiets? Voor het gebouw kun je je fiets gewoon in de fietsenrekken zetten.

 

Vanaf de fotostudio is het ook slechts 10 minuten lopen naar de karakteristieke binnenstad van Dordrecht. Dus wil jij graag een combinatieshoot van een stijlvolle studioshoot én toffe branding beelden in de oudste stad van Holland? Dan ben je van harte welkom bij mij in de studio!

Een zakelijke fotoshoot met een laptop en een kop thee in een daglichtstudio in Dordrecht.
Ondernemer zit op kruk terwijl ze op haar laptop typt tijdens een bedrijfsfotoshoot in een daglicht fotostudio in Dordrecht.

De studio huren?

Ben je zelf fotograaf en wil je de daglichtstudio huren voor een dag(deel)? Dat kan! Je huurt de daglicht studio in Dordrecht al vanaf 2 uurtjes. De studio is elke dag van de week beschikbaar, ook in het weekend. Er is koffie en thee aanwezig. Uiteraard mag je alle meubels, planten en accessoires verschuiven en verplaatsen. 

  • 2 uur  €74,95 (ex. btw)         

  • 4 uur €149,90 (ex. btw)

  • 8 uur €249,95 (ex. btw)

Onderneemster kijkt op haar camera. Ze zit op een stoel in een daglichtstudio.
bottom of page