Liefs, Sarah

Hi! Mijn naam is Sarah. Ik ben 30  jaar oud en gepassioneerd fotografe. Ik ben enthousiast, spontaan, levendig en ik fotografeer met passie. En dat zie je terug in de foto’s, die zijn kleurrijk, divers, vrolijk en verfrissend. Als ik fotografeer moet het gaan om echte momenten, die wil ik vastleggen, daar word ik gelukkig van. En jullie hopelijk ook!

Naast fotograaf ben ik sinds kort moeder van onze dochter Noëlle.  Samen met haar en mijn grote liefde woon ik in Dordrecht.  Ik houd van cocktails, lekker lang koken en uitgebreid tafelen, reizen, lezen, fotograferen, vrolijke sokken en natuurlijk van mijn fantastische gezin. Uitslapen kan ik helaas niet goed, en je kunt mij 's nachts wakker maken voor een Wiener Schnitzel of een flinke bak zelfgemaakte chocolademousse. Mijn droom is om ooit te verhuizen naar Toscane. Dus als jullie daar gaan trouwen, dan vlieg ik graag met jullie mee!
Ik wil het leven vieren, en al het moois dat het ons te bieden heeft. Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om een feestje te bouwen, want elke dag kan en mag een feestje zijn. En dat zit hem in de kleine dingen. Een vuurtje stoken in de tuin, toetjes als avondeten, een dure fles wijn op een ‘gewone’ doordeweekse avond, dansen in de woonkamer alsof niemand je kan zien of midden in de nacht gaan wandelen. Elke dag kun je leuk maken en van elk moment kun je een unieke herinnering maken. Ik help jullie graag om jullie herinneringen tastbaar te maken!

 

Neem contact op met Saar!

E-mail: info@saarfotografeert.nl

Bellen/Whatsapp: 06 11 25 54 09

Gelukt!

Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!