top of page

Hi there, nice to meet you

zelfportret-3.jpg

Hi! Ik ben Sarah. Leuk dat je meer over mij wil weten!

Als (trouw)fotograaf ga ik voor échte momenten. Dansen tot je er bij neervalt, mascara vegen over je gezicht omdat je moet huilen van het lachen, kippenvel van ontroering.  Dát wil ik vastleggen. 

Naast fotograaf ben ik moeder van onze dochter Noëlle.  Samen met haar en mijn grote liefde woon ik in Dordrecht.  Ik houd van goede wijn, lekker lang koken en uitgebreid tafelen, reizen, lezen, fotograferen, vrolijke sokken en natuurlijk van mijn fantastische gezin.

Uitslapen kan ik helaas niet goed. Je kunt mij 's nachts wakker maken voor een Wiener Schnitzel of een flinke bak zelfgemaakte chocolademousse. Mijn droom is om ooit te verhuizen naar Toscane. Dus als jullie daar gaan trouwen, dan vlieg ik graag met jullie mee!


Ik wil het leven vieren, en al het moois dat het ons te bieden heeft. Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om een feestje te bouwen, want elke dag kan en mag een feestje zijn. En dat zit hem in de kleine dingen. Een vuurtje in de tuin, toetjes als avondeten, een dure fles wijn op een ‘gewone’ doordeweekse avond, een dansfeestje in de woonkamer of midden in de nacht gaan wandelen. Elke dag kun je leuk maken en van elk moment kun je een unieke herinnering maken. Ik help jullie graag om jullie herinneringen tastbaar te maken!

 

Liefs, Sarah

Naast trouwfotograaf ben ik ook newborn en gezinsfotograaf. Hiervoor heb ik een aparte site: www.suiker-anijs.nl

Is er gezinsuitbreiding en willen jullie hier ook prachtige beelden van? Kijk dan eens op mijn andere site voor meer informatie. Alle mails en whatsappjes komen op dezelfde manier binnen, dus hier een contactformulier invullen mag ook ;)

Neem contact op met Saar!

E-mail: info@saarfotografeert.nl

Bellen/Whatsapp: 06 11 25 54 09

Gelukt!

Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

bottom of page