top of page
Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-12.jpg

Yes, tijd om je business naar een hoger level te tillen

Tijdens een personal branding shoot gaat het in de foto's vooral om jou! Potentiële klanten willen graag weten wie het gezicht achter een bedrijf is. En daar kun jij je voordeel mee doen! Als klanten het gevoel hebben dat ze je kennen, zullen ze namelijk eerder zaken met je willen doen. Ze zijn dan eerder geneigd om een product of dienst van jou te kopen. Dus: wees zichtbaar als persoon. Verschuil je niet achter je product of dienst, jij kan het verschil maken! 

personal branding

Voor een stijlvolle mix van zakelijke
én persoonlijke beelden

Esther buisness shoot - © Saar Fotografeert-13.jpg
Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-8.jpg

Wat ik je wil bieden

Ik wil er voor zorgen dat jij een leuke en ontspannen ochtend of middag hebt gehad. En dat je dan vervolgens naar buiten loopt met heel veel toffe content die je heel enthousiast kan delen. Omdat ik foto's van je heb gemaakt waar je écht blij mee bent. Ik wil dat je een fijne ervaring hebt en achteraf het gevoel hebt: "Ik heb echt waar voor mijn geld gekregen, ik kan daadwerkelijk iets met deze foto's".

Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-8.jpg

Wat krijg je allemaal?

  • Een kennismakings én voorbereidingsgesprek, om alles uit jouw shoot te kunnen halen 

  • Een fotoshoot van 1,5 uur. De locatie mag je helemaal zelf kiezen*. 

  • Gratis gebruik van mijn daglichtstudio in Dordrecht

  • Onbeperkte outfitwissels, voor veel variatie in de foto's

  • Zorgvuldige nabewerking, voor een professionele look

  • Alle goed gelukte foto's (minimaal 25) die je overal voor mag inzetten

  • Jouw professionele foto's in een online galerij, in hoge en web resolutie

  • Reiskosten tot 15 km vanaf Dordrecht**

Voor €395,-(excl. btw)

*Wil je meer dan 1 locatie gebruiken voor je foto's? Helemaal goed! Voor de veelzijdigheid van de foto's is het vaak leuk als we een combinatie doen van een shoot binnen én buiten. 

*Reiskosten zijn inclusief tot 15 km vanaf 3311JT Dordrecht (Vanaf 15 km rekening ik €0,35km)

 

Heb je geen  werkruimte, is het er veel te donker of wil je liever niet te veel nadenken over de styling? Denk er dan eens over na om een shoot in de studio te boeken! Op deze manier ben je gegarandeerd van foto’s in een neutrale omgeving waar we jou laten shinen! 

Voor een personal branding shoot ben je van harte welkom in mijn mooie daglichtstudio in het centrum van Dordrecht. Dan kunnen we ook nog meteen wat mooie foto's schieten in de prachtige binnenstad zelf. Zo worden je zakelijke portretten nóg veelzijdiger!

kom langs in de studio!

Studio branding fotoshoot - ©Saar Fotografeert-1.jpg

Denk goed na over wat jij wil uitstralen en waar jouw ideale klant naar op zoek is. Is het iemand die er toegankelijk uitziet, bij wie ze hun hart kunnen luchten? Of zijn ze juist op zoek naar een bad ass business babe die er geen doekjes om windt? Is het je jarenlange ervaring en professionaliteit die je wil laten zien? Of juist jouw onuitputtelijke energie en creativiteit?

Tijdens een brainstormsessie help ik je graag op weg!

lets get personal

bottom of page