top of page

Zakelijke shoot bij schoonheidssalon FRANCC

Een tijd geleden was ik in Moordrecht voor een branding shoot bij Schoonheidssalon FRANCC. In haar salon biedt Francesca allerlei schoonheidsbehandelingen aan. Zo kun je hier terecht om je wenkbrauwen te laten epileren, kun je er een luxe gezichtsbehandeling ondergaan, of genieten van een heerlijke hot-stone massage.


Francesca had mij gevraagd om foto's van haar beautysalon te maken die ze kon inzetten voor haar website. Super leuk dat ik, na de trouwfoto’s van Francesca en Emiel, nu óók een bedrijfs fotoshoot mocht komen verzorgen.

Dit is Francesca, de stralende persoonlijkheid achter beautysalon FRANCC.


Tijdens de brandingshoot laat ik jou vooral ook lekker je ding doen. Dus als er een boeking op je telefoon binnenkomt die je graag even wil beantwoorden, dan fotografeer ik lekker door. Van een nieuwe boeking word jij namelijk blij, en dát zie je weer terug op de foto’s. Kijk haar eens shinen :)


Tijdens een eerdere (heerlijke) lunch heb ik samen met Francesca gekeken naar het soort foto’s dat zij nodig had. Francesca wilde graag foto’s om haar website mee te kunnen vullen. Aan de hand van een door haar gemaakt moodboard op Pinterest liet ze mij zien welke sfeer zij graag terug wilde zien op de foto’s. Ook liet ze mij foto’s (en een filmpje) zien van haar salon en bekeken we de huisstijl van haar website. Zo kwamen we tot de conclusie dat de brandingfoto’s vooral licht en fris moesten zijn.


Door voorafgaand aan de shoot een brainstormsessie in te plannen krijg ik als fotograaf een goed beeld van wat jij graag wil bereiken met de shoot. Zijn dat vooral behind the scenes foto’s waarbij we goed in beeld kunnen brengen hoe jouw product tot stand komt? Of wil je jouw klant een inkijkje geven in jouw persoonlijke werkwijze? Misschien wil je wel vooral sfeerfoto’s die je onder andere ook als achtergrond in een Instagram story kunt gebruiken. Door een moodboard te maken van de foto’s waar jij echt blij van wordt leer ik jou visueel begrijpen. Samen kijken we naar het doel van de shoot zodat jij aan het einde van de zakelijke fotoshoot foto’s hebt die je ook daadwerkelijk dáár kunt inzetten waar jij ze nodig hebt.


Voor Francesca wat het heel belangrijk dat ze van iedere behandeling die ze aanbiedt, foto’s had voor op haar website. Doordat ze zo duidelijk wist waar ze de foto's voor wilde gebruiken had ik duidelijke richtlijnen om mee aan de slag te gaan. Het werd een hele veelzijdige shoot waarbij Francesca in de foto's haar professionaliteit kon laten zien aan potentiële klanten.


Als ik jouw bedrijf kom fotograferen zorg ik er natuurlijk ook altijd voor dat we een aantal fijne (sfeer)beelden hebben waarop bijvoorbeeld de werkruimte goed zichtbaar is. Zeker wanneer het, zoals bij deze shoot, gaat om een schoonheidssalon is het voor de klant heel fijn om van te voren een goed beeld te hebben van hoe het er binnen uit ziet. Dat wekt vertrouwen en zorgt ervoor dat een klant weet waar hij of zij aan toe is.

Daarnaast maak ik ook mooie detailfoto's van je producten.


Omdat ik Francesca zo'n topper vind maak ik graag van de gelegenheid gebruik om wat extra reclame voor haar te maken. Een beetje support tussen ondernemers kan geen kwaad toch? ;)


Wat doet onze Frances allemaal? Je kunt bij deze gediplomeerde schoonheidsspecialiste terecht voor gezichtsbehandelingen en (ontspannende) massages. Ze biedt daarnaast ook klachtgerichte behandelingen aan, wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je nekspieren of pijnlijke knopen in je schouders.

Maar ook voor bruidsvisagie kun je bij haar terecht. Ze geeft zelfs workshops waarbij je zelf stap voor stap leert hoe je een perfecte basis make-up of ooglook kunt aanbrengen.


Neem gerust eens een kijkje op haar website: www.francc.nl


Dan kun je meteen alle andere foto's bekijken die ik voor haar maakte en hoe goed deze tot hun recht komen op haar website. Doordat de foto's zo goed zijn afgestemd op de huisstijl en verwachtingen heeft haar website een professionele uitstraling en voel je je als klant direct welkom.


Nog een kleine tip van flip: als je een branding shoot bij mij boekt, vraag dan meteen eens naar de mogelijkheden voor visagie bij Francc. Misschien kunnen we je wel een mooie deal aanbieden :)

Comments


bottom of page