top of page

Lets get personal

Je wil graag een brandingshoot omdat je nieuwe content wil voor op je website of social media. Leuk! Maar dan slaat de twijfel toe. Je vindt het namelijk ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar je wil wel natuurlijke en spontane foto’s. Hoe dan? Laat me je helpen. Ik geef je graag wat tips of ideeën voor dingen die we kunnen doen tijdens de shoot. Zo wordt de fotoshoot met name heel leuk en is het eigenlijk helemaal niet meer zo spannend.Waarom is het als zelfstandig ondernemer zo’n goed idee om een personal branding shoot te plannen?

Het is best heel spannend om jezelf online te laten zien, maar wel heel belangrijk! Jouw potentiële klant wil graag meer over jou weten. De klant vindt het leuk om te zien wie jij bent, hoe je in het leven staat en wat je graag doet. Dat schept namelijk vertrouwen en de klant krijgt hierdoor alvast een beetje het gevoel dat hij/zij jou kent. Daardoor wordt de stap om jou te benaderen voor jouw dienst of product veel kleiner. Door jezelf te laten zien heb je een belangrijke drempel voor de klant weggenomen. Doordat jij een deel van jezelf laat zien wordt je veel toegankelijker voor de klant.Tijd voor actie

Dat is natuurlijk allemaal heel leuk en aardig, maar hoe gaan we dit nou vertalen in foto’s? Om tot een plan van aanpak te komen plannen we eerst een gesprek in. Ik wil jou ook graag leren kennen, want pas op het moment dat ik iets meer over jou weet kan ik jouw persoonlijkheid ook in de foto’s terug laten komen. Tijdens een casual brainstorm gesprek gaan we het hebben over jou, over je bedrijf en over wat je graag wil bereiken. Daarnaast hebben we het ook over jouw ideale klant, de dingen die jouw hart sneller laten kloppen en de dingen waar je juist tegenaan loopt.


Tijdens een personal brandingshoot gaat het er om dat we laten zien wie jij bent. Als persoon. Ga jij bijvoorbeeld elke dag op de fiets naar je kantoor? Dan leggen we dat vast! Haal jij met regelmaat verse broodjes bij een bakkertje om de hoek? Dan doen we dat tijdens de shoot ook! Werk je vanuit huis en heb je een vaste ochtend routine met een grote kop thee en daarna het uitlaten van de hond? Dan wandel ik graag met je mee.


Het is de bedoeling dat we jou laten zien en je bedrijf persoonlijk maken. Om je dienst of product te kunnen verkopen moeten klanten worden aangetrokken door jou als persoon. We gaan op zoek naar datgene dat jou uniek maakt en wat er voor zorgt dat jij, jij bent. Want dat is iets dat de concurrent niet heeft en waarin jij je kunt onderscheiden.


DUS: waar word jij blij van? Wat maakt jou gelukkig? Ben jij elk weekend te vinden op het strand om even uit te waaien en je hoofd helemaal leeg te maken? Dan lijkt me dat de perfecte startlocatie! Geniet jij er ontzettend van om in de binnenstad te wonen en struin jij het liefst door alle kleine authentieke straatjes? Of kruip jij in het weekend het liefst op de bank met een spannend boek?Comments


bottom of page