top of page
Bruiloft Jos & Yvette - ©Saar Fotografeert-340.jpg

Trouwen in Boskoop

Jos en Yvette trouwden in juli in Boskoop. Ik mocht het verliefde stel al eens eerder tijdens een loveshoot vastleggen en ik wist dat dit met de trouwfoto's ook helemaal goed moest komen. Op 15 juli was het eindelijk zo ver en wat was het een prachtige dag.

Het was fantastisch (fotografie)weer en de liefde spatte er van af tussen die twee. Een bruiloft zoals je ze als trouwfotograaf het liefste hebt. 

Getting ready

Jos en Yvette maakten zich tegelijk klaar, in dezelfde straat. Yvette was thuis en Jos aan de overkant, in het huis van de ceremoniemeesters. Super handig want hierdoor kon ik zowel bruid als bruidegom fotograferen tijdens de getting ready. 

Ik begon bij Yvette, waar make-up en haar gedaan werd. De dames dachten dat Jos allang klaar zou zijn, maar toen ik daar aankwam bleek dat hij zich ook nog moest aankleden. Mooi, dan kon ik dat nog gauw even mee pakken voordat Yvette haar trouwjurk aan zou trekken. 

Gauw terug naar Yvette, het was tijd om de jurk aan te trekken. Gewoon midden in de woonkamer waar iedereen bij is. Houd ik van!

How do I look?

Daarna was het ein-de-lijk tijd om elkaar voor het eerst in trouwkleding te zien. Jos kwam de straat overgestoken en wachtte vol spanning op zijn Yvette. Spoiler alert, hij vond haar prachtig!