top of page
Bruiloft Djoke en Jeroen - © Saar Fotografeert-220.jpg

Trouwen in Dordrecht - Trinitatiskapel

Djoke en Jeroen zijn getrouwd in het mooie Dordrecht. In een kapel waarvan ik eigenlijk helemaal niet wist dat deze bestond. Verstopt in de Vriesestraat ligt namelijk een mooie witte kapel. Het was een fantastische dag, compleet met lunch van Nobel, een koor dat super mooi kon zingen, stralend weer EN gebak van Christa's cookies. Wat wil je nog meer?

Getting Ready

Ik begon met het fotograferen van de voorbereidingen. Djoke maakte zich samen met de meiden klaar bij een vriendin in de binnenstad van Dordrecht en ik mocht daar alvast foto's van maken. Jeroen was ondertussen in het hotel met zoontje Niek. Daar maakte collega fotograaf - en broer van de bruidegom- Joost de foto's van.  

Nadat de make-up gedaan was, de jurk aangetrokken en alle drie de dames er helemaal klaar voor waren was het tijd voor de first look. De ouders van Djoke zijn speciaal met de boot vanuit Friesland naar Dordrecht gevaren, dus daar moest de first look plaats gaan vinden. Jeroen was daar al aangekomen dus die moesten we (telefonisch) weer even wegsturen.

Het is nog niet eenvoudig om met zo'n mooie (witte!) jurk én op hakken een boot op te klimmen zonder vies te worden. 

De First look

Djoke had zich verstopt op de boot. Jeroen wachtte vervolgens geduldig op de steiger tot zijn bruid er aan kwam.