top of page
Trouwfoto's Fabio en Esmeray - ©Saar Fotografeert-214.jpg

Trouwen in Rhoon 

Fabio en Esmeray trouwden bij Abel in Rhoon. Ik was wel eerder in Rhoon geweest voor een bruiloft op het kasteel van Rhoon, maar Abel was voor mij nieuw. Ik vind het altijd leuk om weer op nieuwe trouwlocaties te komen!

Getting ready

Als ik een bruiloft fotografeer vertrek ik altijd extra vroeg. Je weet maar nooit. Misschien krijg je pech onderweg, staat de brug open, is er een weg afgesloten of kun je het gewoon niet meteen vinden. File had ik niet verwacht op het korte stukje van mijn huis naar dat van Fabio en Esmeray (1.7 km, 4 minuutjes met de auto), maar toch vertrok ik een half uur van te voren. 

 

Met het bruidspaar had ik afgesproken dat ik zou beginnen met fotograferen vanaf de first look. Maar doordat ik zo belachelijk op tijd was kon ik ook het aantrekken van de trouwjurk nog meepakken. Ja als je er toch al bent, dan ook maar meteen aan de slag toch? 

Oh wat was ik weg van deze trouwjurk! Zo mooi! De moeder en oma van Esmeray hielpen haar bij het dichtmaken van de jurk. Mooi om drie generaties zo samen bezig te zien. 

Daarna was het wachten op de bruidegom. Meestal is dat andersom, maar in dit geval niet ;) Fabio kleedde zich aan bij de buren en kwam achterom de gezellig met hartjes versierde tuin in. 

Nadat het bruidspaar elkaar van top tot teen bewonderd had was het tijd om naar de trouwlocatie te vertrekken. Hond Nora moest eerst nog even uitgelaten worden. Doordat de brug open was en het erg druk was in het recreatiegebied rondom Abel waren we wat later op de trouwlocatie dan gepland was in het draaiboek. Er was geen tijd meer voor een korte fotoshoot voor de ceremonie dus besloten we dat we dit na de ceremonie zouden doen. Zo konden Fabio en Esmeray zich nog even rustig terugtrekken tot alle gasten op hun plek zaten. 

Het duurde even voordat alle gasten gearriveerd waren en er was geen ruimte binnen in de trouwlocatie waar het bruidspaar kon wachten. Dus stonden ze, heel romantisch, half in de bosjes verstopt. Met hond Nora. Natuurlijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om daar toch nog wat foto's te maken. 

Nadat iedereen zijn plekje had gevonden onder de tent was het tijd voor Fabio en Esmeray om hun gezamenlijke entree te maken. Vergezeld door hun Labrador. 

Het bruidspaar had voor BABS René Toonen gekozen. Ik kom René inmiddels al weer heel wat jaren tegen tijdens huwelijksvoltrekkingen waar hij de BABS is en ik de fotograaf. 

Fabio en Esmeray wisselden geloften uit die ze voor elkaar hadden geschreven en Labrador Nora had wel een heel speciale rol. Zij mocht deze dag de ringen brengen. Tot dat moment heeft ze heerlijk op de trouwjurk van Esmeray gelegen met een bot om op te kauwen.