top of page
Bruiloft in Rotterdam Delfshaven - ©Saar Fotografeert-11.jpg

Trouwen in Rotterdam

Freek en Jeroen trouwden in Rotterdam. In de Noorse Zeemanskerk. En in de Deense Zeemanskerk. Dat was nogal verwarrend, want welke was nou de Noorse en welke was de Deense? Als je het me nu vraagt weet ik het nog steeds niet uit mijn hoofd en moet ik het opzoeken ;)

Gelukkig eindigde de bruiloft bij de zelfde kerk als waar deze begon en kon ik tussendoor met de mannen mee lopen.

Het was in ieder geval een heerlijke dag met mooi weer, fijne gasten en ontzettend lekker eten. 

historisch Delfshaven

Op de trouwdag van Freek en Jeroen begonnen we met een fotoshoot in Historisch Delfshaven.  Een prachtige fotogenieke wijk in Rotterdam, perfect voor je trouwreportage.

De mannen stapten uit in matching pakken. Het gilet van Freek was in de kleur van het pak van Jeroen, en vice versa.

Na een kort rondje door Delfshaven stapten we in een bootje. Freek en Jeroen kwamen namelijk letterlijk in een huwelijksbootje aan bij de trouwlocatie waar hun gasten ze opwachtten. Op het water vervolgden we de fotoshoot. 

Oh ja, ik mocht ook mee in het bootje! Dat vond ik met al mijn camera apparatuur best wel een beetje spannend, want als ik een stukje verplaatste voor een volgend shot schommelde het bootje behoorlijk heen en weer. Maar, alles is gelukkig goed gegaan ;)

Alle camera's en lenzen bleven droog en ik werd niet zeeziek.

Hoe tof is het om op deze manier je entree te maken bij de trouwlocatie? Ik ben iets eerder het bootje uitgestapt om de aankomst te kunnen fotograferen vanaf de kade. Dat was nog niet heel makkelijk, er werd namelijk flink verbouwd in dit deel van Rotterdam. Een groot deel van de kade was afgesloten met hekken omdat er een groen parkje aangelegd werd ter hoogte van de Deense Zeemanskerk.