top of page
Bruiloft Landgoed Wolfslaar Breda - ©Saar Fotografeert-85.jpg

Trouwen op kasteel Woerden

Nienke en Jelmer gingen trouwen. In Woerden. Op het kasteel van Woerden. Super tof! 

 

Wat we niet wisten, maar waar we snel achter kwamen, was dat Woerden 650 jaar bestond. Dat betekende feest. Overal stonden fietsen, naast het kasteel stond een gigantische opblaas-eend en het was druk, heel druk. De geplande fotoshoot in Woerden kon hierdoor niet helemaal doorgaan zoals gepland en tijdens de ceremonie denderde er een carnavalsoptocht door de stad.

Maar wat werd het een mooie dag voor Nienke en Jelmer. Het weer was geweldig, de gasten allemaal gekleed in het kleurenpalet 'Sunset Orange' en het diner leek wel op iets uit een film. Echt genieten deze bruiloft.

Getting ready

Nienke en Jelmer (Jelmer en Nienke? Ik ben er nog steeds niet uit) maakten zich klaar voor hun trouwdag in het stadshotel in Woerden. Ze hadden allebei een aparte hotelkamer en ik huppelde heen en weer tussen beide kamers. Heerlijke start van de dag. 

Jelmer was dus in een andere hotelkamer, maar omdat er beter licht was voor de visagiste in de kamer van Nienke moest Jelmer even naar de hotelkamer van de bruid. Maar waar moesten we Nienke ondertussen laten? Die verstopte zich, nadat ze haar bruidsjurk achter de gordijnen had verstopt, snel in de wc. 

Toen Jelmer weer weg was uit de hotelkamer kon Nienke haar trouwjurk gaan aantrekken. Nog een laatste check in de spiegel en dan was het eindelijk zo ver. Ze had haar beste vriendinnen om haar te helpen met het dichtmaken van de jurk.