top of page
© Saar Fotografeert - Bruiloft Ofira en Lucas-21.jpg

Trouwen in Dordrecht

Ofira en Lucas trouwden deze winter in het centrum van Dordrecht. Oh en op een hele mooie trouwdatum.

02-02-2002. Super tof toch?

Ze trouwden in een klein gezelschap waardoor ze in de jachtkamer konden trouwen. Na de ceremonie gingen we naar Bluebirds in the Backyard. En dat is natuurlijk altijd fijn! Kijken jullie mee naar de mooie plaatjes die ik schoot van dit super leuke stel?

De Fotoshoot

Ofira en Lucas kozen voor een 'korte' trouwdag. Ze trouwden op woensdag in aanwezigheid van een klein gezelschap.  Ik mocht deze dag als hun trouwfotograaf vastleggen en we begonnen met de fotoshoot. In het centrum van Dordrecht. Ik ben dol op onze oude stad en vind het altijd heel leuk wanneer een bruidspaar er voor kiest om trouwfoto's te maken in het mooie centrum van Dordt. 

We begonnen de shoot op de Lange IJzeren brug. Via de Vleeshouwersstraat gingen we naar de Groenmarkt. Daar werd ik bijna overreden toen ik op de grond lag om deze foto's te maken. Maar ach, de foto's zijn gelukt :)

Dordrecht heeft talloze mooie plekjes om foto's te maken. Ik ben hier 5 jaar geleden komen wonen en ben echt verliefd op het centrum. Want zeg nou zelf, het is toch prachtig? En toen brak zelfs de zon nog even door. Het lijkt wel lente op deze foto. En dat in februari. 

Gezinsfoto

Hoe leuk is deze foto die ik maakte van Ofira met de kinderen? Ik houd van dit soort spontane momenten. Niemand heeft iets door, ze gaan zo op in wat ze aan het doen zijn. En dan druk ik af. En natuurlijk maak ik daarna ook een foto van haar en de jongens wanneer alles zit zoals 'het moet zitten'.