top of page
Bruiloft Oscar en Laura ©Saar Fotografeert-474.jpg

Trouwen in Breda- Landgoed Wolfslaar

Laura en Oscar gingen trouwen in september 2022. Een drukke en populaire trouwmaand. Ik mocht hun mooie huwelijk op landgoed Wolfslaar in Breda vastleggen. 

 

Oscar en Laura kwamen bij mij terecht via Rianne en Sven. Altijd fijn wanneer bruidsparen zo blij zijn met hun foto’s dat ze me ook daadwerkelijk aanbevelen bij vrienden die gaan trouwen. (Klik hier om de bruiloft van Rianne en Sven te bekijken)

Getting ready

Oscar en Laura maakten zich tegelijk klaar, in hetzelfde huis. Super fijn, want zo kon ik zowel bruid als bruidegom fotograferen tijdens de getting ready. Er waren ook nog twee videografen aanwezig, wat het in het kleine kamertje waar Laura werd opgemaakt af en toe gezellig krap maakte ;)

Het stel maakte zich klaar in het huis van Oscars' ouders in Dordrecht. Laura was haar verlovingsring thuis vergeten. Toen Oscar deze ging halen kon ik gauw even met zijn moeder de jurk buiten hangen voor een mooie foto. 

Laura had een lief kaartje klaargezet voor Oscar. Ik houd van die persoonlijke, lieve dingen op een trouwdag. De aandacht die twee geliefden voor elkaar hebben. 

Laura werd zowel door haar moeder als door haar schoonmoeder geholpen bij het aantrekken van de jurk. Hoe leuk is dat?

First look

Daarna was het ein-de-lijk tijd om elkaar voor het eerst te zien. Maarten (de bruiloft videograaf )en ik moesten even een goede plek zien te vinden, want iedereen die aanwezig was wilde deze first look natuurlijk ook goed kunnen zien! Als fotograaf is het moment van de first look bijna net zo spannend als voor het bruidspaar. Draait de bruidegom de goede kant op? Krijg ik ze in focus? Stapt de bruid niet net de zon in? Zijn er geen muurtjes achter me? (Het is me wel eens overkomen dat ik tijdens de first look struikelde over een muurtje)

Oh wat vonden ze elkaar mooi! Maar dat kon natuurlijk ook niet anders, ze zagen er prachtig uit!

 

Voordat we konden vertrekken naast het Mastbos voor de fotoshoot moesten de trouwringen nog overhandigd worden.