top of page

Foto’s in de kerk

Natuurlijk willen jullie wanneer jullie in de kerk trouwen ook mooie foto’s van de kerkdienst. Als trouwfotograaf weet ik hoe belangrijk het is dat ik de dienst niet verstoor tijdens het nemen van de foto’s. Vaak wordt er vanuit de kerk verzocht of de fotograaf zo min mogelijk wil lopen. Kunnen er dan nog wel mooie foto’s gemaakt worden? Jazeker!


Uiteraard is het voor mij noodzakelijk om af en toe te lopen. Om goede foto’s te kunnen maken moet je nu eenmaal verschillende standpunten innemen. Ik beweeg me daarom tijdens de dienst zo onopvallend mogelijk. Voorafgaand aan de dienst bestudeer ik de liturgie om zo te bepalen op welke momenten ik het best kan bewegen. Bijvoorbeeld wanneer er gezongen wordt.


Tip: vraag van tevoren of ik gebruik mag maken van het balkon zodat ik een mooie overzichtsfoto kan maken van de dienst.Uiteraard zijn er ook bruidsparen die een dienst op de locatie laten verzorgen. Bijvoorbeeld buiten of bij een andere trouwlocatie dan de kerk. Ook dan zal ik er alles aan doen om de dienst zo min mogelijk te verstoren.


Bekijk hier onder nog een aantal foto's die ik maakte tijdens kerkdiensten op bruiloften.

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page