top of page

Trouwfoto's tijdens het feest

Yes! We mogen weer feesten, zonder covid beperkingen. Geen vaste zitplek, maar lekker los gaan op de dansvloer!


Ik heb het gemist hoor. Bruiloften waar het dak er af gaat. Nu er weer gefeest mag worden ontstaat ook de vraag: willen we een fotograaf tijdens het feest? Of gooien we wat wegwerpcamera’s op de tafel en zetten we een fotobooth in de hoek?

Natuurlijk is een Photo Booth super leuk. Ik zeg doen! Laat je gasten lekker geposeerd op de foto gaan met de meest gekke props. Hilariteit verzekerd én jullie hebben leuke foto's van alle gasten. Het is ook een perfecte manier om er voor te zorgen dat gasten die elkaar nog niet (goed) kennen met elkaar aan de praat raken en samen gaan feesten. Want wat is er nou leuker dan lekker gek samen op de foto gaan?Maar, een photo booth is, hoe leuk ook, natuurlijk geen professionele fotograaf. Het apparaat maakt foto's waar jullie gasten geposeerd op staan. Vanuit dezelfde hoek, op dezelfde plek.


Een fotograaf zorgt er voor dat de sfeer van het avondfeest wordt vastgelegd. Als trouwfotograaf zorg ik er voor dat ik tussen de gasten op de dansvloer sta. Ik leg het plezier vast, het voorzichtige dansje van oma of het uitbundige feesten van je vrienden. Foto's waardoor je het gevoel hebt dat je óp het feest bent. De openingsdans legt de PhotoBooth natuurlijk ook niet vast. En de foto's met een wegwerpcamera worden toch lang niet zo goed als de foto's die een fotograaf maakt. Gelukkig maar, anders zat ik nu zonder werk ;)


Als trouwfotograaf pak ik vaak de eerste 2 uurtjes van het feest mee. Op deze manier hebben jullie een compleet overzicht van jullie trouwdag. Het zou zonde zijn als ik jullie hele dag vastleg, maar er bij het feest niet meer bij ben. Je mist dan gewoon een belangrijk stuk van de dag in de reportage en er zijn dan ook geen professionele foto’s van de avondgasten. Als ik nog even blijf kan ik meteen jullie openingsdans mee pakken ;)

Na de eerste anderhalf à twee uur van het feest heb ik meestal voldoende leuke feestfoto’s kunnen maken.

Ik leg mijn camera's weg en feest soms ook nog even mee. Zeker nu ik zo lang niet heb kunnen dansen :)


Dus, een trouwfotograaf op het feest? Ja! Zeker doen :)


Comentarios


bottom of page