top of page

Foto's van het diner?

Veel bruidsparen vragen zich af of ze wel foto’s moeten laten maken van het diner of dat ze de fotograaf net voor het diner laten stoppen met fotograferen. Zonde! Van het diner kun je juist hele leuke foto’s maken. Wanneer je ervoor kiest om geen foto’s van het diner te laten maken mis je namelijk ook de foto’s van het feest.

Als fotograaf ben ik het liefst de hele dag aanwezig zodat ik een zo compleet mogelijke reportage voor jullie kan maken. Het diner mag hierbij zeker niet ontbreken. En natuurlijk prik ik tijdens een lange werkdag graag een vorkje met jullie mee!


Natuurlijk zitten jullie niet te wachten op foto’s van mensen met volle mond of van vieze borden en bestek op tafel. Ik maak tijdens het diner dan ook vooral sfeerbeelden. Denk hierbij aan foto’s van jullie en jullie gasten terwijl er gelachen en gekletst wordt aan tafel. Maar ook foto's wanneer jullie aan het opscheppen zijn, van de mooi gedekte tafels of wanneer het eten bereid wordt tijdens 'live cooking'.


Het diner is ook vaak hét moment voor speeches of het uitbrengen van een toast. En hoe leuk is het om dit moment waarbij jullie allemaal samen zitten op beeld te hebben?


Ik heb een aantal (sfeer)foto's van het diner voor jullie verzameld zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten.Comments


bottom of page