top of page

Fotoshoot in de binnenstad van Dordrecht

Gaan jullie trouwen in Dordrecht en zijn jullie nog op zoek naar toffe locaties voor jullie fotoshoot? Ik help jullie graag op weg. In deze blog deel ik mijn favoriete locaties in de binnenstad met jullie.

Naast deze locaties kunnen we natuurlijk op nog veel meer plekken foto's maken in het oude stadscentrum. Er zijn nog veel meer kleine straatjes, hofjes, bruggetjes en mooie (groene) plekken in de stad te vinden.


De grote Kerk

Als jullie in Dordt trouwen mag de grote kerk natuurlijk niet ontbreken op jullie foto's. Er zijn verschillende plekjes waar we foto's kunnen maken met de grote kerk op de achtergrond. Bijvoorbeeld hier op de wijnstraat wanneer we richting het stadhuis lopen. Prachtig toch?

Pottenkade

De pottenkade is ook prachtig voor het maken van foto's. Je kunt hier foto's maken met de grote kerk op de achtergrond.

Maar ook van de andere kant gefotografeerd leent de Pottenkade zich uitstekend voor mooie foto's.


De lange ijzeren brug

Veel bruidsparen kiezen voor foto's op de lange ijzeren brug. Heel begrijpelijk, want het is ook een mooie brug. Ook op deze brug kunnen we trouwens foto's maken met de grote kerk op de achtergrond. Let wel op bij zonnige dagen. Je hebt dan op deze brug nergens schaduw. Dat zorgt voor harde schaduwen en fel licht.


De Damiatebrug

De Damiatebrug is ook een bekende en favoriete brug in Dordrecht. Dus wil je foto's in Dordrecht maken, sla deze dan zeker niet over :)

De groenmarkt

Ook deze plek leent zich voor mooie trouwfoto's. Met Ofira en Lucas ging ik hier heen. Al werd ik bijna overreden terwijl ik deze foto nam (ik lag op de grond en was even vergeten dat hier auto's reden).

Aan de andere kant van de groenmarkt kunnen we foto's maken met de achterkant van het stadhuis op de achtergrond.


Het stadhuisplein

Tijdens Corona deden Meike en Luca hun openingsdans gewoon op het stadhuisplein. Hoe tof is dat?


De vleeshouwersstraat

Dit vrolijke straatje met al zijn vlaggen is ook een fijn plekje voor trouwfoto's.


Het Groothoofd

In de omgeving van de Groothoofdsepoort kun je ook op talloze plekjes terecht voor je trouwreportage.Ik hoop dat ik jullie al een beetje inspiratie heb kunnen geven voor jullie fotoshoot in het centrum van Dordrecht. Houd er tijdens de fotoshoot rekening mee dat je soms best een stukje moet lopen. Zorg dus voor makkelijke schoenen, want niet alle straatjes en bruggetjes zijn even makkelijk te belopen met hakken.


Liefs,


SarahComments


bottom of page