top of page

Liever geen bruidstaart?

Willen jullie liever geen klassieke bruidstaart maar iets anders? Ik geef jullie een aantal tips voor originele alternatieven :)


De bruidstaart aansnijden is natuurlijk een heel leuk moment, maar daarna wordt het vaak best een zooitje wanneer de taart in stukken gesneden moet worden. De taart valt uit elkaar en de gasten krijgen wat stukken in gekke vormen op hun bord. Helemaal niet erg natuurlijk, maar misschien willen jullie iets dat wat makkelijker uit te delen is ;)


Taartenbuffet

Kies in plaats van 1 hele grote (en dure!) bruidstaart voor verschillende kleinere taarten. Zo kan iedereen uitkiezen wat haar/hem het lekkerst lijkt en daar een stukje van proeven. Door alle verschillende taarten ziet een taartenbuffet er ook nog eens heel feestelijk uit! Doordat de taarten niet gestapeld hoeven worden scheelt dit vaak heel veel in de prijs. Op deze manier hoef je niet te kiezen tussen een chocoladetaart, een (lange vinger)taart met verse aardbeien of een lekkere red velvet. Je kiest ze gewoon allemaal :)


Macarons

Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren en smaken en zijn er ontzettend feestelijk uit. Kies voor macarons met verschillende soorten vulling. Of ga voor macarons in de kleuren van het thema van jullie bruiloft.Donuts

Wie houdt er nou niet van donuts? Ze zijn heel geschikt voor bruiloften. Je kunt ze (laten) stapelen zodat het er toch uitziet als een taart, of op een donut-wall hangen.

Sweet table

Je kunt natuurlijk ook een tafel maken waarop allerlei ‘sweets’ gecombineerd worden. Soesjes, eclairs, macarons, cupcakes én karamel shortbread? Waarom niet? :)

De gasten kunnen zelf lekker pakken wat ze willen en kunnen ook vaker terugkomen. Als je kiest voor gebakjes zonder slagroom kan het vaak ook wat langer op tafel blijven staan.Geen fan van zoet?

Wat dachten jullie van een bruidstaart gemaakt van kaas? Laat verschillende kazen stapelen tot een bruidstaart en garneren met vijgen of druiven. Een glaasje port er bij en jullie hebben een fantastisch (en origineel!) toetje!


Comentários


bottom of page